kafka Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 care se baga la un trade?am nevoie de servere din rep. moldova/romania...bakdoorate.sau acces.ce dau?XSS uri in YahooRedirecturi in GoogleCpanel-uri FTP/SMTPMails(Gambling)2 000 XXX mails...Loguri de FireFox si alte rahaturi.+some priv8 bugs.lasati aici un contact daca e... Quote
black_death_c4t Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 trist , asteapta sa se deschida marketu pe rst Quote
Guest vini4p Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 trist , asteapta sa se deschida marketu pe rst Ar fi o idee buna sa avem un market cu gay care sa se vanda pe coji de samanta ! Quote
black_death_c4t Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Ar fi o idee buna sa avem un market cu gay care sa se vanda pe coji de samanta !Il avem pe kafka .Se deschide soon. Quote
kafka Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 pfuai ma...cine se gaseste sa imi futa mie topicu.un alcoolic si un pedersat... Quote
kafka Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 facem altcumva...iti dau eu 3 garoafe pe care mam pisat si un muc de iarba dintre picioare.vrei? Quote
black_death_c4t Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 black_death: vand fanblack_death: merg la buniciblack_death: cosescblack_death: vin acasablack_death: iti vand suta de grame cu 500 leikafka: zi in bani vechikafka: ca asa stiu numablack_death: 5 milioanekafka: e pura?black_death: e fan prostuleblack_death: de la bunici din gradinablack_death: de ala de manca vacile Quote
kafka Posted July 29, 2009 Author Report Posted July 29, 2009 nu am asa bani multi acuma coi.io nu fumez.nam fumat in viata mea...adica daca trag inseamna ca is drogat?deci io nu...adica sa cate 4-5 tigari de Kent da...in rest nu. Quote
Raven Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 black_death: vand fanblack_death: merg la buniciblack_death: cosescblack_death: vin acasablack_death: iti vand suta de grame cu 500 leikafka: zi in bani vechikafka: ca asa stiu numablack_death: 5 milioanekafka: e pura?black_death: e fan prostuleblack_death: de la bunici din gradinablack_death: de ala de manca vacilecrezi ca nu stim ca cu asta te ocupi? Quote
Fitty Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 ce bunici, fanu e mai la indemana decat crezi. intreaba-l din ce e facuta casa lui. sau intreaba-l pe kw3 vaszy Quote