nedo Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 (edited) a mai verificat cineva e buna cartea??, sunt mai greu de cap la capitolul programare, momentan invat dupa cartea lui Bjarne Stroustrup, Programming: Principles and Practice using C++, am ajuns abea pe la capitolul 5, dar aici m-am cam impotmolit, am cam ramas fara chef ce ziceti e mai buna cea pusa de tine nytro decat aceea?? Edited July 30, 2010 by nedo Quote
Nytro Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 Eu iti recomand:- C/C++ pentru incepatori, Liviu Negrescu - Toate volumele- C++ manual complet - Herbert Schildt- Totul despre C++ - Kris Jamsa...Sunt in limba romana Quote
nedo Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 (edited) Eu iti recomand:- C/C++ pentru incepatori, Liviu Negrescu - Toate volumeleare cineva vol 3 si 4? primele 2 le-am gasit, dar 3-4 nexam pe nicaieriMomentan nu prea sunt in bani sa dau 100+ ron pentru toate volumele le1: exista, m-am apucat de citi volulum 1, si in la inceput spune ca e impartita in 4 volume, 1-2 chestii de baza, 3-4 chestii avansate incluzand si programare api, pe windows si alte chestii din astea mai avansate, chestia e ca foloseste compilator turbo c++, in mod normal codul ar trebuii sa mearga bine si pe code::blocks nu? Edited August 8, 2010 by nedo Quote
Nytro Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Cred ca primele 2 volume sunt de ajuns. Primul prezinta lucrurile de baza, iar al doilea lucruri putin mai complicate. Nici nu stiam ca exista volumul 4. Quote