hatelov3 Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 Ok, dar imi poti raspunde la intrebarea de mai sus cu flash/photoshop ? Quote
begood Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Orice e bine sa stii. Daca vrei pe partea de web, atunci trebuie sa inveti flash. Quote
hatelov3 Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 Nu vreau pe partea de web, vreau si programare si flash/photoshop . Apropo la editura TEORA se gasesc carti de programare ? Quote
SpectraWave Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 mai acumd epinde de scoala , si daca dai la o facultate de informatica fi sigur ca acolo vei avea material la greu si plus ia tutoriale video , inveti cel mai repede si oricum toate limbajele orientate pe obiecte seamana intre ele stii un limbaj inveti mai usor altul .. Quote
palcuiealex Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 As avea o recomandare privind cartile.Mi se pare ca majoritatea cartilor din seria HeadFirst ( Head First Labs from O'Reilly Media, Inc. ) sunt scrise in cel mai haios mod posibil. Si nu conteaza varsta (poti sa ai 24 sau 14 ani) pt a le citi + explicatii pas cu pas si exercitii destul de destepte.Ca exemplu: nu prea mi-au placut niciodata cartile HTML care incep din prima si te iau: tagu html, apoi head, apoi body, etc., pana ajung la ultimu rahat deprecated. Cartiile astea te invata destul cat sa te descurci (ramane pt tine aprofundarea) + ca se gasesc pe torrente destule si exercitiile se descarca de pe siteul lor. Quote