dRuNNNk Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 (edited) [DH]Pro PlanSpatiu 6000 mbTrafic NelimitatSubdomenii NelimitatBaze de date mysql NelimitatConturi FTP NelimitatAdrese E-mail nelimitatFantastico Suport Tehnic Activare gratuita Pret € 5 / sms[DH]Mega PlanSpatiu 12000Trafic NelimitatSubdomenii NelimitatBaze de date mysql NelimitatConturi FTP NelimitatAdrese E-mail nelimitatFantastico Suport Tehnic Activare gratuita Pret € 6 / sms[DH]Extra PlanSpatiu 18000 mbTrafic NelimitatSubdomenii NelimitatBaze de date mysql NelimitatConturi FTP NelimitatAdrese E-mail nelimitatFantastico Suport Tehnic Activare gratuita Pret € 7 / smsSpatiu 25000 mb (25 GB)Trafic NelimitatSubdomenii NelimitatBaze de date mysql NelimitatConturi FTP NelimitatAdrese E-mail nelimitatFantastico Suport Tehnic Activare gratuita Pret € 10 / smsPlata se face doar in retelele orange si vodafone.ATENTIE PLATA SE FACE PRIN SMS.pentru mai multe detalii add s.dreamhost sau lasati aici post ca sa va contactez Edited August 20, 2009 by dRuNNNk Quote
whistler Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 da. daca prin sms se face plata, deja ma simt mai bine/in siguranta. Quote
dRuNNNk Posted August 18, 2009 Author Report Posted August 18, 2009 desigur hostez orice inafara de trackere si siteuri xxx , dar ar fi o problema pana diseara nu pot hosta deoarece cei de la fortumo inca analizeaza siteul meu Quote
loki Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 era o intrebare retorica, ai postat unde nu trebe (bloguri) si ti l-am mutat. Quote
Ciry Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Raspunde sincer daca am un script unicat sau ma rog destul de rar si vreau sa il hostez la tine ce garantie am ca ramane privat ? Ca nu te mananca ? Quote
black_death_c4t Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Raspunde sincer daca am un script unicat sau ma rog destul de rar si vreau sa il hostez la tine ce garantie am ca ramane privat ? Ca nu te mananca ? nu ai garantiepentru asta apelezi la hosting profesionist de la firme mari , nu de la personaje dubioase cu un server , un vps sau un reseller acolo.dar , pentru un blog e perfect. Quote
Cheater Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Firme mari?, am avut 3 siteuri la hostgator si erau pline de virusi si coduri dubioase cand am renuntat la servicii, serverul era facut praf de baieti, la fel si cei de la globe hosting, plm sparsese careva servu, facea phishing si dobitocii scosesera siteul unui magazin online ca dp domeniu lor se facea, de am stat 4 ore la suport tehnic sa le explic la dobitoci ce sa faca sa curete serverul si sa dea drumu la magazin ca inseamna pierderi faptul ca nu e on si ii dam in judecata.Eu unul recomand o firma mai micutza cu oameni experimentati, deoarece dau mai multa atentie clientilor dc una mare, alt suport tehnic, sunt mult mai receptivi si mai adaptabili la nevoile clientilor...eu m-am inteles bine de exemplu cu cei de la http://www.nshost.ro la un mom dat cand am colaborat si ii recomand cu caldura!. Iar pentru siguranta scriptului pune si u o verificare dupa domeniu sau ip serverului + recomand sa il criptezi cu PHP Encoder - Encrypt PHP Scripts with PHPCipher ...eventual si o pagina ascunsa prin care se poate dezactiva manual.PS: si daca e la moda sa faci reclama la hostinguri, desi nu am nimk de castigat din asta, pot adauga ca nshost ofera gazduire gratuita pt bloguri!, vezi detalii pe site-ul lor. Quote
dRuNNNk Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 iti garantez ca acel fisier va ramane doar pe hostingul tau. Quote
Cheater Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Sti ca nu poti garanta asta?Putem face un test daca vrei:P Quote
dRuNNNk Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 am modificat preturile deoarece cei de la fortumo nu au aprobat Quote
dRuNNNk Posted September 4, 2009 Author Report Posted September 4, 2009 Dream-Hosting.Info | Gazduire Web| Preturi mici| Calitate maxima oferte noi la webhosting si domenii Quote