Jump to content
Nytro

YouTube te plateste!

Recommended Posts

YouTube te plateste!

de Alex Hanea | 27 august 2009

YouTube a facut anuntul atat de asteptat de catre toti utilizatorii sai si destul de previzibil in evolutia site-ului: cei care posteaza un film original si care respecta conditiile site-ului vor putea castiga bani.

Mai exact, materialele video vor fi analizate pe cateva criterii, printre care, evident, numarul de vizitatori, dar si respectarea conditiilor de publicare pe site, material original cu drept de autor si lipsa unor elemente preluate din alte materiale. In cazul in care filmul este considerat eligibil, autorul va primi un mesaj cu subiectul "Enable Revenue Sharing".

youtube2.jpg

Site-ul va vinde publicitate prin intermediul acelui material iar o parte din venit va fi data autorului. Google a precizat ca nu este vorba despre sume uriase, evident, dar fiecare poate sa inceapa sa viseze.

Vestea mai putin buna este ca, pentru inceput, YouTube va rasplati creatia doar in granitele Statelor Unite, dar se spera ca aceasta prima etapa nu va dura foarte mult si ca, in curand, oricine va putea sa beneficieze de venituri din propria creatie.

Cu siguranta ca acest ultim anunt al lui YouTbe ii va incuraja pe foarte multi sa posteze materiale video pe site si chiar sa si le promoveze prin diverse mijloace, precum blogurile, forumurile sau site-urile personale, ceea ce va duce, in final, la o crestere a numarului de vizitatori.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...