CODEX Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 YouTube - Pregatiri de nunta - 11 D -Apar si eu pe acolo pe undeva ...nu conteaza unde Video editat de minesper ca am postat corect Quote
loki Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 cand am vazut ca o mutati ma gandeam la o faza mai veche care tare as vedea-o filmata: unu avea lastun, masinuta mica pe vremea lu Ceasca, mai micuta decat un Tico, in fine, peste noapte 4 baietasi i-au ridicat-o si au pus-o pe o masa de ping-pong de ciment din parc... sa-i fi vazut mutra epica dimineata!... Quote
Raven Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 YouTube - Pregatiri de nunta - 11 D -Apar si eu pe acolo pe undeva ...nu conteaza unde Video editat de minesper ca am postat corect)))))))))))) ma voi nu santeti normali ii impodopiti masina lui ciule cu hartie igienica ) Quote
M4T3! Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 CODEX pariez ca tu esti baiatul ala care apare in film la 0:25, in spatele masinii, cu tricou negru si blugi ... si la 0:58 =))// ce tarcoale dadea ... Quote
Raven Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 CODEX pariez ca tu esti baiatul ala care apare in film la 0:25, in spatele masinii, cu tricou negru si blugi ... si la 0:58 =))// ce tarcoale dadea ...De unde ai stiut ma ca ala e el?? Quote
blueangelmnx Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 probabil ala e el de asta o zis ca apare si el...da nu conteaza unde ) Quote
Goob Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 umpic de logica (unde apare), mda cred ca va injurat proprietaru pentru impodobire Quote