bula Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Aici chri5tyÎncerc de ceva vreme s? g?sesc o sec?iune în care s? pot contesta un warn/ban.Cum nu e de g?sit, am s? îmi exprim aici dorin?a de a avea contul "chri5ty" ?ters de pe RST, sau cu "ban"-ul scos, pentru c? e primul rezultat al c?utarii pe Google, ?i nu e decât o reclam? negativ?, nejustificat?, la adresa mea, din partea unui moderator/admin necunoscut. Nu inten?ionez s? iau parte la activita?ile de pe forum, ?i îmi e indiferent ce metod? ve?i aplica pentru a face acel "chri5ty is a Banned in the Romanian Security Team - SECURITY RESEARCH." s? DISPAR? DEFINITIV din rezultatele Google, sau ale oric?rui alt motor de c?utare.Atât deocamdat?; a?tept decizia (dumnea)voastr? în urmatoarele 24 de ore. Quote
whistler Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 oh my. a sunat ca un ultimatum.LE: nu vreau sa ma bag intervin, dar pur si simplu nu-mi place tonul Quote
loki Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 lol! Acuma-s 2 primele pe google Quote