cmiN Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 http://www.camera.nfo.ro/Dupa cum observati toate costa 0.00 si se plateste doar transportul.E vreun scam sau vreun site de mantuiala pentru o pacaleala ceva ?E doar vreun truc ilegal sa-ti ia bani cumva, bine desi daca nu au un TOS ceva legal si aprobat sau plm nu au cum orice ar fi sa ajungi sa platesti vreo amenda ceva sau ceva aiurea in caz de se intampla.Are vreo vulnerabilitate prin care atacatorul ar fi schimbat toate preturile ?Sau chiar totul iti vine acasa pe gratis, doar transportul fiind platit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micshirau Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 sincer eu nu cred ca e adevarat , poate fii vro eroare din script . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 las ca te costa transportu 20 de euro loool ca fancourier nu te costa mai mult de 20 de lei, asta daca platesti dus-intorsul juma de tara (pentru plata ramburs).Daca e pe bune ar trebui mai intai sa sune cineva de la firma sa confirme comanda. Asa ca incercati (vad ca nu cere date personale, carti de credit etc,... poate magazinul lor e asa mai pe la inceput.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 Am incercat sa dau comanda ... transferul de bani se face prin paypal, dar zice ca e ceva in neregula cu contul de paypal al vanzatorului. Dupa tipul mesajului si celelalte circumstante mie imi miroase a scam de paypal-uri in calitate de cumparator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 (edited) schimba-ti parola la paypal.... daca ai dat comanda probabil deja ti-au luat parola (atat domeniul cat si subdomeniul nu prezinta incredere, e facut de un incepator, nu are date de contact asa cum cere legea, nu are termeni si conditii nu spune mare lucru, deci sigur e facut doar sa pacaleasca...) Edited September 28, 2009 by Birkoff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueangelmnx Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 nu cred ca iti poate fura parola doar trimitand asa ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 pai daca era sa pacaleasca atunci aveau sanse mai mari daca puneau un pret...adica nu peste tot 0. Daca era Logitech Pure-Fi Anywhere Speakers vreo 15$ atunci aveau zeci de comenzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...