Jump to content

koyotes

Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

  Never

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

koyotes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. dar cum il protejez? , cu themida nu merge...
 2. mail nu am gasit decat in thanks.php il ala il schimb?
 3. Pai scrii aceeasi parametrii care ii scriai si in CMD si anume ORA /interactive "explorer.exe" si urmezi aceeasi pasi. Insa am vazut ca pe multe conturi non-admin accesul la fisierul at.exe este restrictionat... poate ai noroc thnx a lot,
 4. Daca nu ai access la Control Panel si nici serviciul Task Scheduler nu e pornit, atunci cred ca pica metoda respectiva. Asta se poate intampla din 3 motive: 1. Serviciul Task Scheduler este oprit. 2. Ti s-a restrictionat accesul la at.exe 3. Nu ai scris nici un parametru. Fa un shortcut la el, dai Properties si la Target adaugi acolo parametrii. deci de ex sunt la scoala, si nu am acess la consola si la control panel, fac shortcut la at.exe pe unde vreu si ce parametrii sa scriu?
 5. am gasit at.exe si cand il deschid ami deschide cmdul si il inchine intro secunda , cum fac?
 6. Pai cum vi-am zis, rezolvarea e sa opresti serviciul Task Scheduler. Poate este oprit in cazurile de fata. Pai daca a blocat command prompt-ul citeste putin mai sus ca am dat o alternativa in cazul in care nu ai access la consola/cmd /command prompt si daca nu am acess la control panel?
 7. cu toata electronica aia mai bine ma duc sil deblochez pe bani, dar cine are o statie de aer cald e misto
 8. cine ami face si mie ros de un program pentru msn messenger? ca bamboozle sau un msn fake
 9. spunetimi si mie ceva, deci am incercat la scoala la biblioteca si cand iam dat comanda in cmd mia zis acess denied, si am incercat in sala de informatica shi mia zis ca administratorul mia blocat consola, ce fac?
×
×
 • Create New...