Jump to content

koyotes

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by koyotes

  1. dar cum il protejez? , cu themida nu merge...
  2. mail nu am gasit decat in thanks.php il ala il schimb?
  3. Pai scrii aceeasi parametrii care ii scriai si in CMD si anume ORA /interactive "explorer.exe" si urmezi aceeasi pasi. Insa am vazut ca pe multe conturi non-admin accesul la fisierul at.exe este restrictionat... poate ai noroc thnx a lot,
  4. Daca nu ai access la Control Panel si nici serviciul Task Scheduler nu e pornit, atunci cred ca pica metoda respectiva. Asta se poate intampla din 3 motive: 1. Serviciul Task Scheduler este oprit. 2. Ti s-a restrictionat accesul la at.exe 3. Nu ai scris nici un parametru. Fa un shortcut la el, dai Properties si la Target adaugi acolo parametrii. deci de ex sunt la scoala, si nu am acess la consola si la control panel, fac shortcut la at.exe pe unde vreu si ce parametrii sa scriu?
  5. am gasit at.exe si cand il deschid ami deschide cmdul si il inchine intro secunda , cum fac?
  6. Pai cum vi-am zis, rezolvarea e sa opresti serviciul Task Scheduler. Poate este oprit in cazurile de fata. Pai daca a blocat command prompt-ul citeste putin mai sus ca am dat o alternativa in cazul in care nu ai access la consola/cmd /command prompt si daca nu am acess la control panel?
  7. cu toata electronica aia mai bine ma duc sil deblochez pe bani, dar cine are o statie de aer cald e misto
  8. cine ami face si mie ros de un program pentru msn messenger? ca bamboozle sau un msn fake
  9. spunetimi si mie ceva, deci am incercat la scoala la biblioteca si cand iam dat comanda in cmd mia zis acess denied, si am incercat in sala de informatica shi mia zis ca administratorul mia blocat consola, ce fac?
  10. deci eu ai trimit una dintre pagini la un prieten... el se logheaza, si eu de unde aflu ce a scris el acolo?unde pun mailul meu ca sami trimita datele?
  11. cam asa ceva :@ (cu romana este mai greau ca sunt de 4 ani aici )
  12. am incercat sa sparg cateva forumuri 2.0.10 si 2.0.6 dar nimik :@stie cineva cum pot sal sparg un site oarecare?
  13. pai cu ce sa incep si eu? ca sunt n00b
  14. de mai mult timp am vrut si eu sa invat cate ceva , si sper sa invat pe aici, suntetzi tariiii
×
×
  • Create New...