Jump to content
htw

subtitrare film

Recommended Posts

Posted

am si eu o intrebare pentru voi are cineva subtitrare pentru filmu thunder in paradise prima serie din 1993 super tare e filmu recomand la toti sa il vedeti l-am luat si eu dupa net dar nu gasesc subtitrare am cautat de nebun si nimic in romana am gasit una in bulgara si inca 2 dar in alta limba vedeti si voi va rog daca gasiti in romana

Posted

Oricum are nota foarte mica pe imdb ( 3.9 ) ... si pare actiune din aia pt copii mici ...chiar aveam nevoie de o recomandare de film am vazut aseara "Blood and Bone 2009 " ala vi-l recomand ( actiune bataie oase rupte etc ) acum ma uit la Damage 2009 tot ceva de genul

Posted

daca e din 93 tre sa aiba destui fani ca sa fie gasit pe google. Daca nu o gasesti repede mai mult ca sigur nu exista si sfatul meu e sa te multumesti cu una in engleza. Si asa, cine facea subtitrari in 93? Eu lucram pe Sinclair Spectrum (hc85) atunci. :)

Posted

nytro credema ca toate site-urile le-am luat la rand sa caut subtitrare dar nimic,chiar ma mira faptu ca nu se gaseste in romana,nu e problema asta ca inteleg chiar daca nu am subtitrare in romana,aveam filmu ala pe caseta video cand eram mic si din cauza ca am vazut filmu de 999999999 s-a "terminat" caseta s-a tocit banda si s-a rupt :))) poate pe viitor se face si la filmu ala subtitrarea in romana sper :)