htw Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 am si eu o intrebare pentru voi are cineva subtitrare pentru filmu thunder in paradise prima serie din 1993 super tare e filmu recomand la toti sa il vedeti l-am luat si eu dupa net dar nu gasesc subtitrare am cautat de nebun si nimic in romana am gasit una in bulgara si inca 2 dar in alta limba vedeti si voi va rog daca gasiti in romana Quote
UnD3rGr0uNd Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 deschide-l in bsPlayer si dai "check for subtitles online"si vezi ca ai sectiune de cereri sau help;) Quote
Mandrake1942 Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Oricum are nota foarte mica pe imdb ( 3.9 ) ... si pare actiune din aia pt copii mici ...chiar aveam nevoie de o recomandare de film am vazut aseara "Blood and Bone 2009 " ala vi-l recomand ( actiune bataie oase rupte etc ) acum ma uit la Damage 2009 tot ceva de genul Quote
Nytro Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 Cauutati pe Google: "titrare nume_film", eu am gasit cam la toate... Quote
loki Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 daca e din 93 tre sa aiba destui fani ca sa fie gasit pe google. Daca nu o gasesti repede mai mult ca sigur nu exista si sfatul meu e sa te multumesti cu una in engleza. Si asa, cine facea subtitrari in 93? Eu lucram pe Sinclair Spectrum (hc85) atunci. Quote
htw Posted October 20, 2009 Author Report Posted October 20, 2009 nytro credema ca toate site-urile le-am luat la rand sa caut subtitrare dar nimic,chiar ma mira faptu ca nu se gaseste in romana,nu e problema asta ca inteleg chiar daca nu am subtitrare in romana,aveam filmu ala pe caseta video cand eram mic si din cauza ca am vazut filmu de 999999999 s-a "terminat" caseta s-a tocit banda si s-a rupt ) poate pe viitor se face si la filmu ala subtitrarea in romana sper Quote