asu Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 When GPS, Microphone, Videorec, Sat transponder, gadget's ..etc electronics hack ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Da, ca un adaos la categoria Mobile phones - Romanian Security Team - SECURITY RESEARCH , eu as fi de acord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Decat adaos mai bine un rename si pe langa "Mobile phones ..." sa se mai adaoge ce mai trebuie, daca nu la asta te refereai . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 La redenumirea categoriei ma refeream si eu, dar nu stiu daca o sa fie de acord ceilalti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asu Posted October 22, 2009 Author Report Share Posted October 22, 2009 (edited) Ideea este urmatoarea: cum sa fotografiezi, sa inregistrezi streaming video o baza militara, o banca"*, un parc..etc cu ajutorul unui balon cu heliu si tu sa fii la 50km distanta,schema electronica, montaj realizare, tutorial daca as posta un tutorial de genu la offtopic nu cred ca ar avea multe sanse...cam la genu de subiecte ma refer plus multe altele care cred ca ar da o nota de superioritate forumului (bineinteles nu cred ca majoritatea pustilor ar intelege despre ce se discuta acolo...) Edited October 22, 2009 by asu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Ideea este urmatoarea: cum sa fotografiezi, sa inregistrezi streaming video o baza militara, o banca"*, un parc..etc cu ajutorul unui balon cu heliu si tu sa fii la 50km distanta,schema electronica, montaj realizare, tutorial daca as posta un tutorial de genu la offtopic nu cred ca ar avea multe sanse...cam la genu de subiecte ma refer plus multe altele care cred ca ar da o nota de superioritate forumului (bineinteles nu cred ca majoritatea pustilor ar intelege despre ce se discuta acolo...)sunt deacord cu tine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
begood Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 sincer cati credeti ca stiu electronica/hardware hacking ?mie imi convine ca stiu fizica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rechinu Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 sincer cati credeti ca stiu electronica/hardware hackingasudaca se concretizeaza incepi primul cu ceva stuff si apoi ma bag si eu[cand am timp bineinteles] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asu Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 asudaca se concretizeaza incepi primul cu ceva stuff si apoi ma bag si eu[cand am timp bineinteles]bun si in ce rubrica sa incep si ce topic? la offtopic sau aici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rechinu Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 asta depinde de nytro,de moderatori... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rechinu Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 deci mai e valabil sau nu..facem ceva sau nu..nytro?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...