Marian Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 (edited) Am intrat pe mess si numai ca imi da unu buz. apoi am zis ca il floodez (la vrajeala) cica ma da la politie.i-am dat Ctrl+Shift+R si s-a facut de ras pt ca zicea ca i-am intrat in calculator JmeckerDupa un timp S-a spart wolwerinecraker@yahoo.com - cocalar adevarat Edited October 31, 2009 by Marian Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Toti au co%ie pe messsenger.Dar fata in fata iau _|_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
betamaster Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 i-am dat Ctrl+Shift+RNu mai merge de vreo 2 ani asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 Nu mai merge de vreo 2 ani asta. Eu iam dat CTRL+SHIFT+R da nu stiu ce i-a aparut; faza este ca si-a cerut scuze intr-un mod umilitor )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwci Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Eu iam dat CTRL+SHIFT+R da nu stiu ce i-a aparut; faza este ca si-a cerut scuze intr-un mod umilitor ))ceva de genu i-a aparut "marian requesting your contact details." , nestiind ce este si fara stie engleza baiatu s-a speriat, pe cand tu nu ai facu decat sa-i ceri datele de contact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Eu mai mult cred ca facea el misto de tine ))) @HH@H@H@H@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Eu mai mult cred ca facea el misto de tine ))) @HH@H@H@H@Si eu cred....prea sclav sa fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Eu mai mult cred ca facea el misto de tine ))) @HH@H@H@H@in ultima imagine asa mi se pare si mie......sau ii mic si nu stie multe (faza cu politaii am mai intalnit-o la copii mici :D:D)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxnWo Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 va faceti de ras Link to comment Share on other sites More sharing options...
007m Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 va faceti de rastrue...mai bine va abtineti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j o c k e r Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Ma da faza e tare comica cel putin am ras un pic la faza asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 daca v-ash arata toata conversatia v-ati kk pe voi de ras Prima data o dadea cu mine ca este hec?r si apoi se umilea.. Poate e copil da e prea prost ca sa fie om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazor Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Amandoi sunteti ratati. Mai ales Marian ala, e un copil distrus. Prietene, nu esti in masura sa ii faci pe altii "hecari". Uita-te mai intai la paiul din ochiul tau, apoi la barna din ochiul aproapelui tau. Hai ceau! _|_P.S.: Invata sa scrii ROMANESTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxnWo Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 P.S.: Invata sa scrii ROMANESTE.respect :thumbs up: ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Dumnezeu sa va ierte.Na,rea-i lumea din ziua de aziapp,daca vrei iti imprumut camionu lu bunicu,poate vrei ca sa rupi niste stalpi,poate scam de tine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Clar regizata de marian cu un prieten ca doar asa e la moda acum sa aratati conversatiile de pe Y!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Closed, revin cu warnurile daca e cazul, dar mai incolo, mi-e lene acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...