whistler Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 stiu ca e CEA MAI IDIOATA si mai stupida cerere pe care pot s-o fac Balul Bobocilor 2009 > Colegiul National "M. Eminescu"un vot acolo. 2 minute. sincer habar n-am cine, dar stiu ca-i pe locul 2. ideea e ca nu-mi place de curva de pe locul 1 atata tot.HELP PLZ. Quote
Mish Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 coaie sa moara mama devii ipocrit si nesimtitnu e deja de ajuns ca zici ca esti popa milogu ca numai cu cereri de copil de cls. 3'a vii ca ti-sa stricat windowsu si alte tampenii, acuma ne mai ceri sa-ti dam si voturi ? ce mai ramane ? sa iti trimitem mamele paravion sa le futi si pe ele ? ce dracu ma, iti da omu un deget dar deja faci pomanageala pe forum.. Quote
eXcEssz0r Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Zi pe fatza ca e prietena ta , si sa o votam , nu veni cu dume de cls a 3-a , vorba lui Mish ..P.S : Am votat-o. Quote
loki Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 ce vrei, noua ne place de curva de pe locu 1... doh Quote
demon_zone Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 dacum,in sfarsit un material bun=] Quote