valtam99 Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Mai specificat vreau sa ma ajute la niste phpuri sa le fac legaturi si sa nu mai aiba erori restu baza de date si alte le leam facut dezignul e super trebe doar sai schimb limba Cine vrea sa ma ajute sa ma contacteze pe yahoo id : tatuantul:cool: Quote
Guest Praetorian Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Si vrei ca sa te ajute pe tine asa ca esti tu valtam! Nimeni nu o va face pe gratis!Si trebuie sa ai 10 posturi ca sa poti face o cerere! Quote
sosetutza Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Banuiesc ca este vorba de un tracker... Quote
p3tru Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 te-am bagat in lista, sa vedem despre ce e vorba.ps: daca e tracker dami decline.... Quote
dumitrescu2008 Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 (edited) Mai specificat vreau sa ma ajute la niste phpuri sa le fac legaturi si sa nu mai aiba erori restu baza de date si alte le leam facut dezignul e super trebe doar sai schimb limba Cine vrea sa ma ajute sa ma contacteze pe yahoo id : tatuantul:cool:Deci haideti sa va explic cum sta treaba cu valtam99 asta e un excroc care are 18 ani si e din Focsani am toata adresa lui completa si sunt pe urmele lui cum il prind il invinetesc tot, deci va pune sa il adaugati pe mess la id-ul tatuantul si va trimite un site cu traker care odata accesat si ati bagat parola si userul de la yahoo acolo are acces la adresa voastra de mail pe mine m-a pacalit si mi-a schimbat parola la 2 adrese de yahoo si mi-a furat 3 conturi de ikariam dar le-am recuperat.asa ca mare grija sa nu faceti ca mineBafta Edited July 28, 2010 by dumitrescu2008 Quote
spance2life Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Aoleu dumitrescu dai click de pe un scam page ? Intri pe ea bagi datele si pana sa dai click pe Log In (normal cai fake) nu iti dai seama ? Quote
dumitrescu2008 Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 nu mi-am dat frate seama ca asta vrea sa faca omu eu am zis ca nu e un oarecare, ma contactat de pe okazii si a zis ca vrea sa cumpere un cont de Ikariam care il am eu acolo la vanzare Quote