demon_zone Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 asa..Vreau un program gen narrator.Adica.Ce sa faca:- ce scriu, el citeste- ce a citit, sa zicem fraza propriu zisa, sa mi-o salveze sub forma de sunet (.mp3/.wav/ etc,ca am sa gasesc eu un converter, din caz de ceva)Pentru ce-mi trebe?Sa imi inregistrez lectiile pe mp3, ca sa copii la teza, la info, ca sa trec clasa.Am un 2 si-un 4 Quote
SENEQ_o Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 (edited) ----------- Edited February 1, 2012 by SENEQ_o Quote
Gwci Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 eu stiam de textaloud sau ceva de genu. problema e ca asta pronunta in engleza, dar vezi prin optiuni poate gasesti ceva! Quote
demon_zone Posted November 18, 2009 Author Report Posted November 18, 2009 dadar de ce sa fac astacand am lectiile in format word.Ca noi cand mergem la ora de info, profa ne spune:"Intrati pe server/xiC/ si copiati lectia."si facem tot asa pana ce dam teste/teze si luam 3 si 4..ce plm sa inveti..oricum..am gasit ceva si imi da si link de downloadCreate Professional Voice-Over Recordingsacum trebuie doar sa dau un search in word la spatii libere,sa inlocuiesc cu virgula, ca sa imi faca pauze...eh,ma descurc euoricum..msda,daca aveti si alte idei cum sa iau un 8 ca sa trec..eu sunt numa ochio mica ideeinclude,iostrim.h..include,conio.h....cin,en..cout,ens egal cu s plus 1.p egal cu 1.for..i mai mic ca n....i egal cu 0, i plus plus..mai multe puncte la sfarsit,mai multa pauza,sa scriivirgula, mai bine formulata propozitiasi in loc de semne,mai bine scrii in cuvinte.In rest..sper sa nimeresc lectiile:)) Quote
loki Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Sa imi inregistrez lectiile pe mp3, ca sa copii la teza, la info, ca sa trec clasa.Am un 2 si-un 4 sa-ti fie rusine! Quote
Kestor Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Am un 2 si-un 4 Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita. Quote