Jump to content
prodil89

Amintiri negre ale unei generatii in devenire (suna paradoxal, nu`i asa ?)

Recommended Posts

Posted
Eu as pleca din tara cativa ani (cu toata lumea din romania) si sa-i lasam un pic politicienii singuri ^^...sa se voteze singuri

atata timp cat au salaru lor de mi de euro ii doare undeva,"nu conteaza, bani sa iasa!"

Posted (edited)

urmariti Nasul la B1 - restul presei in mare e doar propaganda (Realitatea, Antena etc). Pana azi nu ma uitam nici la asta. Trateaza foarte bine situatia de la Timisoara.

Sa bag si link la eveniment: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6591287-.htm

Ma bucura faptul ca psd din prea multa propaganda si invinuiri si-au dat singuri cu tesla-n oua. Radu Moraru am inteles ca sustinea candidatura lui Geoana pana la ultimele intamplari.

In rest nu mai comentez, parerile sunt cam aceleasi.

Edited by loki
Posted

pacat ca nu gasesc... La Nasu pe langa aceste subiecte au adaugat si un filmulet cu un fragment din Congresul UTC din 72 unde aparea tanarul Iliescu. Zic ca ar fi pe youtube.

Poate unii mai mici nu inteleg ce avem cu Iliescu: tot ce iese din PSD (Geoana) raspunde la inaintasii sai. Tara nu va fi condusa de Geoana ci tot de Iliescu si ceilalti. Si oamenii astia au stiut sa duca tara in jos prin minciuna si manipularea invatata de la inaintasi.

Guest Nemessis
Posted

Ce mi se pare absurd e ca am ajuns sa ne uitam la OTV ca sa vedem faptele reale. In afara de internet, OTV si B1TV, nu mai gasim decat materiale de propaganda pro PSD. Nu vreau sa vad televiziuni pro Basescu, vreau sa vad impartialitatea presei ca asta inseamna democratia. Cat timp lumea ridica slugile la rang de purtatori de cuvant ai poporului (vezi Badea si Ciutacu), vom ramane un popor de fututi in cur si sclavi.

- 1990 - Bucuresti - mi-e rusine ca atunci am crezut vrajelile lui Iliescu despre "drogatii din Piata Unirii care voiau sa dezbine poporul". Cand ma uit acum la ce declaratii facea presedintele tarii la tv am impresia ca ma uit la o comedie low budget. Eram copil dar credeam tot ce ni se baga pe gat indiferent de varsta la televiziunea lui Iliescu cunoscuta drept Televiziunea Nationala. M-am inselat, toti ne-am inselat, dar macar aveam o scuza. Eram indobitociti de Ceausescu. Acum nu mai exista asemenea scuze, exista doar interese.