whistler Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 congrats NeOh Site-ul Inspectoratului General al Poli?iei Române a fost spartProfitând de o vulnerabilitate de tip "sql injection", hackerul "NeOh" a postat pe blogul personal imagini cu informa?ii confinden?iale din interiorul site-ului Inspectoratului General al Poli?iei Române."Dup? o zi absolut plictisitoare, m-am gândit s? m? joc cu Poli?ia Român?. Culmea a fost ca site-ul principal s? fie vulnerabil la MSSQLi", spune hackerul în materialul de pe blog. Apoi acesta posteaz? imagini cu vulnerabilit??ile g?site, printre acestea alfându-se ?i userul ?i parola de administrare, ce-i drept, f?r? posibilitatea de a fi citite, fiind acoprite cu o dunga neagr?, protejând totu?i IGPR-ul de un atac mai grav."NeOh ?i-a b?gat mâinile prin igpr.ro, profitând de o vulnerabilitate de tip sql injection aflat? în paginile acestuia. Imaginile de pe blogul lui sunt destul de concludente ?i dovedesc înc? o dat? ceea ce am spus cu cateva luni în urm?. Site-urile poli?iei sunt cele mai t?v?lite. Poate c? institu?ia asta ar trebui s? lase ym, twitter ?i facebook deoparte ?i s? se ocupe de problemele mai serioase." spune ?i "2fingers", membru al grup?rii hackersblog.org.de pe jurnalul nationalSuplimente Jurnalul | IT&C | Site-ul Inspectoratului General al Poli?iei Române a fost spart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Bravo mosule ! "Dup? o zi absolut plictisitoare" ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SENEQ_o Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 (edited) ------------ Edited February 1, 2012 by SENEQ_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne0h Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Imi cer scuze de abia acum am vazut ca s-a postat si stirea de pe jurnalul.ro pe RST.Nu ma pot numii o vedeta si nici nu vreau sa ma numesc asa ceva.pax m-am folosit numai de E-Mail in schimb stau numai cu proxy.Bine macar ca s-au trezit la realitate si au reparat vulnerabilitatea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Bravo!Esti vedeta.Oh,dupa asta o sa folosesc mereu proxy wtf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adso Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 cum pute-ti zice Gj sau gg sau ce mai zice-ti voi cand vede-ti o faza atat de penala..."Dup? o zi absolut plictisitoare, m-am gândit s? m? joc cu Poli?ia Român?". ai atat nasul de pe sus incat te arzi de la soare, fara suparare...e adevarat si va poate spune si TinKode sunt greu de impresionat...insa cand vad asemenea replici....ai fi putut pune cateva caracterisitici ale injectiei mssql, te-ai uitat tu pe injectiile lui unu? (findca de acolo ti-a venit ideea de a-ti face blog, o copie<<fara suparare>>)Cum sunt realizate? Esti penal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Bravo ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...