Jump to content
unqw

[ Video Tutorial ] Cum sa tii ordine pe desktop , garantat .

Recommended Posts

Posted (edited)

Tutorialul se gaseste aici : YouTube - Customize and organize your Desktop with StarDock FENCES a Computerboom Tutorial

Este vorba de un program de la Stardock , gratuit , deci nu trebuie cracuit , nu are virusi etc . Nu consuma resurse aproape deloc , organzeaza iconitele frumos pe desktop , in functie de importanta sau tipul aplicatiei . Nu apare in tray . Se poate seta sa corespuna la culoare cu wallpaperul .

Se auto aranjeaza in functie de rezolutie .

Programul se gaseste aici , Google

Sper sa va ajute , eu de cand l`am descoperit il folosesc , si sunt foarte restrictiv la ce ruleaza in plus .

Edited by unqw
typo
Posted

Asa arata si desktopul meu inainte , 75% din ce e acolo . Alta functie ar fi : Dupa ce pui toate iconitele in locurile lor poti seta iconitele care sa ramana vizibile dupa ce ascunzi din ele . Adica daca dai dublu click pe desktop in _loc liber_ se ascund toate si ramane doar ce ai setat sa ramana , gen my computer , mozilla , recycle bin . Scapi de reactiile alea ciudate cand iti vede cineva desktopul ;)

Posted

? serios

Click dreapta , configure fences . . . Dai acolo la fences prima de sus e : choose a layout etc . Poti si manual sa faci selectia cu ce si cum in ce fence sta . . .

Posted

nu ma

nu m-ai inteles

vreau sa ordonez toate fisierele dupa tipu lor(inainte era: click dreapta pe desktop si dadeai arange>by type)...

uite...aici

asdsadsaf.jpg

toate mi-s zapacite...ba am un folder,ba un text,ba un mp3 etc

vreau ca sa am: un rand cu muzica

altu cu foldere si tot asa...Iar toate intr-o singura selectie

ca doar pot sa derulez:)