Jump to content
SympleBoy22

Antivirus

Recommended Posts

Posted

Bun,deci aveam Avast 4.8 Home Edition,si problema este ca nu ma lasa sa accesez unele softuri (scannere,email finder,bruteforce)dar cand am dezactivat antivirusul,ba chiar l-am dezinstalat,imi da eroarea asta.Eu vreau sa ma lase sa le accesez.CUm fac asta?6oprus.jpg

p.s:scuze ca nu am postat la ajutor.

p.s 2:Ati putea recomanda un antivirus care sa "nu comenteze" ?

Posted

Poti sa iei un avast si incerci sa il reinstallezi ,in timp ce se instaleaza vei vedea in meniu si functia de dez-instalare a programului desi ar fi bine sa il instalezi dupa care sa incerci iar cu dez-instalarea programului.Aceasta erroare imi aparea cateodata chiar pt orice program incercam sa il deschid (nu sunt un windows user ) vezi daca iti merge in acest mod

Posted
Poti sa iei un avast si incerci sa il reinstallezi ,in timp ce se instaleaza vei vedea in meniu si functia de dez-instalare a programului desi ar fi bine sa il instalezi dupa care sa incerci iar cu dez-instalarea programului.Aceasta erroare imi aparea cateodata chiar pt orice program incercam sa il deschid (nu sunt un windows user ) vezi daca iti merge in acest mod

lol-mouth.jpg

AM DEZINSTALAT AVAST.CHIAR SCRIE ....

Atunci care ar fi problema?O bloca windowsu acel tip de fisier?

Posted (edited)

Uite aici Application failed to initialize (0x0000135) - Powered By Kayako eSupport

Zice ca trebuie sa instalezi NET Framework

Apropo pt dez-instalat software ,trebuie facut cu grija si acest proces .Sunt multe software Uninstaler mult mai bune decat softwar-ul de default in windows care nu e in grad sa dez-instaleze complet programele .Unul care e gratuit si foarte cunoscut e revo http://www.revouninstaller.com care are si un scanner pentru a analiza daca a mai ramas ceva din programul care vreti sa il dez-installati

Probati-il si vedeti care e diferenta si cate key de registru va raman in calculator fara ca sa va dati seama

Edited by pyth0n3
Posted

Da un system restore, ar trebui sa rezolve problema.

Sau baga un cd cu versiunea de windows, dupa care din cmd:

sfc/scannow

Daca merge si nu dai +rep te sparg la mumu

ps: @python, ba da tu esti roman sau strain?

• Upvote 1
Posted (edited)
nosferatu : ps: @python, ba da tu esti roman sau strain?
sunt de origine rusa dar m-am nascut in Romania .Stau in Torino Nu am fost de 7 ani in Romania Edited by pyth0n3
Posted
Da un system restore, ar trebui sa rezolve problema.

Sau baga un cd cu versiunea de windows, dupa care din cmd:

sfc/scannow

Daca merge si nu dai +rep te sparg la mumu

ps: @python, ba da tu esti roman sau strain?

A mers cu metoda lu' python.:)) -REP