SympleBoy22 Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Bun,deci aveam Avast 4.8 Home Edition,si problema este ca nu ma lasa sa accesez unele softuri (scannere,email finder,bruteforce)dar cand am dezactivat antivirusul,ba chiar l-am dezinstalat,imi da eroarea asta.Eu vreau sa ma lase sa le accesez.CUm fac asta?p.s:scuze ca nu am postat la ajutor.p.s 2:Ati putea recomanda un antivirus care sa "nu comenteze" ? Quote
daatdraqq Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Clik dreapta pe avast in bara-stop protectie la acces . Nu este dezinstalat corect daca iti blocheaza in continuare accesul . Quote
SympleBoy22 Posted December 28, 2009 Author Report Posted December 28, 2009 Am dezinstalat AVAST,dupa ce am facut poza si cu Firewall-ul inchis tot aceiasi eroare imi da... Quote
pyth0n3 Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Poti sa iei un avast si incerci sa il reinstallezi ,in timp ce se instaleaza vei vedea in meniu si functia de dez-instalare a programului desi ar fi bine sa il instalezi dupa care sa incerci iar cu dez-instalarea programului.Aceasta erroare imi aparea cateodata chiar pt orice program incercam sa il deschid (nu sunt un windows user ) vezi daca iti merge in acest mod Quote
prodil89 Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 In primul rand eroarea aceea nu este de la AV Quote
SympleBoy22 Posted December 28, 2009 Author Report Posted December 28, 2009 Poti sa iei un avast si incerci sa il reinstallezi ,in timp ce se instaleaza vei vedea in meniu si functia de dez-instalare a programului desi ar fi bine sa il instalezi dupa care sa incerci iar cu dez-instalarea programului.Aceasta erroare imi aparea cateodata chiar pt orice program incercam sa il deschid (nu sunt un windows user ) vezi daca iti merge in acest modAM DEZINSTALAT AVAST.CHIAR SCRIE ....Atunci care ar fi problema?O bloca windowsu acel tip de fisier? Quote
pyth0n3 Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 (edited) Uite aici Application failed to initialize (0x0000135) - Powered By Kayako eSupportZice ca trebuie sa instalezi NET FrameworkApropo pt dez-instalat software ,trebuie facut cu grija si acest proces .Sunt multe software Uninstaler mult mai bune decat softwar-ul de default in windows care nu e in grad sa dez-instaleze complet programele .Unul care e gratuit si foarte cunoscut e revo http://www.revouninstaller.com care are si un scanner pentru a analiza daca a mai ramas ceva din programul care vreti sa il dez-installatiProbati-il si vedeti care e diferenta si cate key de registru va raman in calculator fara ca sa va dati seama Edited December 28, 2009 by pyth0n3 Quote
nosferatu Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Da un system restore, ar trebui sa rezolve problema.Sau baga un cd cu versiunea de windows, dupa care din cmd:sfc/scannowDaca merge si nu dai +rep te sparg la mumups: @python, ba da tu esti roman sau strain? 1 Quote
pyth0n3 Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 (edited) nosferatu : ps: @python, ba da tu esti roman sau strain? sunt de origine rusa dar m-am nascut in Romania .Stau in Torino Nu am fost de 7 ani in Romania Edited December 28, 2009 by pyth0n3 Quote
SympleBoy22 Posted December 28, 2009 Author Report Posted December 28, 2009 Da un system restore, ar trebui sa rezolve problema.Sau baga un cd cu versiunea de windows, dupa care din cmd:sfc/scannowDaca merge si nu dai +rep te sparg la mumups: @python, ba da tu esti roman sau strain?A mers cu metoda lu' python. -REP Quote