zbeng Posted August 18, 2006 Report Posted August 18, 2006 In primul rind trebuie sa copiati informatia de pe cd pe calculator si sa rulati respectivul joc sau program fara cd .Normal ca nu va merge , dar va va da un mesaj de eroare intr-o fereastra draguta ... Ca de exemplu " please insert he CD "sau " you need the Cd to play " Ei tocmai aici e questia . notati mesajul care apare si apoi rulati Win 32 Dasm siapasati primul buton din stinga sau mergeti la Dissembler - Open file to Disassemble . In meniul care apare selectatiprogramul .exe pe care doriti sa il spargeti . In fsierul de iesire care va e furnizat cautati mesajul de eroare pecare vi-l dadea programul si pe care v-am spus sa vi-l notati anterior . In felul asta ati obtinut @offset al fiecareicomenzi call si jump.Notati pe o foaie fiecare numar @offset al fiecarei comenzi jump si call ( veti avea nevoie de asta mai tarziu )aveti nevoie de numarul care apare inainte de @offset fara h . In continuare aveti nevoie de programul Hiew.EXE InHiew directory veti gasi o lista de programe executabile . Mergeti in directorul und aveti programul dumneavoastraexecutabil . Apasati F4 , dupa acre va va apare un meniu Text , Hex si Decode. Selectati Decode .Apasati F5 si acum puteti introduce numarul pe care l-ati gasit cu Win32Dasm . Asta va va duce undeva in fisier ,mai exact langa o comanda ( care de fapt e ceea ce va dadea dureri de cap ) Apasati F3 pentru a edita si introduceti de 5ori cifra 90 . Pentru fiecare byte 90 . Apasati F10 pentru iesire . Si pe aceasta cale tin sa fiu eu primul care vafelicita !!Tocmai ati SPART PROTECTIA CD-ului !!!!!!!! Quote
Pastilatu' Posted August 18, 2006 Report Posted August 18, 2006 eu zic ashea....simplu...ai spus SPARGERE CD ? un cd se sparge cu un ciocan.... daca vrei il crapi si cu propiile maini ? va vine sa credeti ? eh glumeam...oricum misto chestie...curand o sa fie foarte folositoare Quote
!_30 Posted August 18, 2006 Report Posted August 18, 2006 eu aveam nevoie sa sparg protectia la un DVD original cu un joc de strategie , si tutorialul de mai sus prezeitna doar spargere protectie CD :@ Quote
zbeng Posted August 19, 2006 Author Report Posted August 19, 2006 !_30 incearca poate merge si la dvd Quote