prodil89 Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Nu eu ziceam ca nu are rost sa deie bani pe cursuriile de la offensive security daca foloseste backtrack pt. distractie. Quote
vizitatoru123 Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Nu eu ziceam ca nu are rost sa deie bani pe cursuriile de la offensive security daca foloseste backtrack pt. distractie.Aici ai dreptate, nu se merita dar sunt 100% sigur ca faci bani frumosi ca pentester daca ai certificarile BT Quote
wildchild Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 deci?merita sa il iau?sau bt3 e sefu lor? Quote
samoila_95 Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 tocmai miam instalat si eu bt 4-final si numi recunoaste placa de retea (broadcom 4322ag) am intors netu pados si nam gasit nimic care sa functioneze.....poate cineva sa ma ajute????/plsadd me: samoila_95 Quote
sharkyz Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 La mine nu merge pe nici un linux sunetul si am incercat majoritatea versiunilor de linux mai putin back track care aud prima data de el si sunt impresionat.Exista ceva setari ca sa mearga? Quote
bogdanvoicu23 Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 salutare...stie cineva un bt 4 cu spoowep si spoonwpa direct cu ele puse? problema e ca am tot coborat spoonwep si wpa.Izm si deb-urile...dar nu stiu unde trebuiesc puse k sa le pot instala si ce coduri .... ma poate ajuta cineva plz.... momentan folosesc bt3 dar imi da o eroare si imi zice .....Error: /usr/local/bin/wifispoonfeeder/spoonwep/tmp/wscapture-01.txt (No such file or directory) ... ..... si reusesc doar cu wep`urile dar knd incerc cu spoonwpa isi face treaba pana la sfarsit doar k zice k nu gaseste keya...stie cineva cum sa fac sa nu imi mai apara chestia aia sau dak stie vreun bt4 cu spoonwpa´ul pe el...ms mult Quote
bogdanvoicu23 Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 salutare...stie cineva un bt 4 cu spoowep si spoonwpa direct cu ele puse? problema e ca am tot coborat spoonwep si wpa.Izm si deb-urile...dar nu stiu unde trebuiesc puse k sa le pot instala si ce coduri .... ma poate ajuta cineva plz.... momentan folosesc bt3 dar imi da o eroare si imi zice .....Error: /usr/local/bin/wifispoonfeeder/spoonwep/tmp/wscapture-01.txt (No such file or directory) ........ si reusesc doar cu wep`urile dar knd incerc cu spoonwpa isi face treaba pana la sfarsit doar k zice k nu gaseste keya...stie cineva cum sa fac sa nu imi mai apara chestia aia sau dak stie vreun bt4 cu spoonwpa´ul pe el...ms mult Quote
Flubber Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Ai incercat un alt dictionar, mai complex?Iar, din "eroarea" specificata de tine, reiese ca nu ai pachete capturate si salvate in "wscapture-01.txt". Sau eventual capturezi pachete dar trebuie sa le salvezi in fisierul cu numele specific (wscapture-01.txt) din acel director (/usr/local/bin/wifispoonfeeder/spoonwep/tmp/). Quote