Jump to content
vizitatoru123

Vreau Wallpaper !!!

Recommended Posts

Posted (edited)
Deci asa ca o chestie Off Topic O_o daca cineva se pricepe la grafica si a realizat ceva wallpapers postatile aici.

http://img697.imageshack.us/img697/3923/ubuntuhacking.png

vrei sa faci cat mai repede posturile sa te ia in RST team asta`i nu? ...nu te grabi frate e timp.. wallpapere gasesti pe dl google de nu stii pe care sa il alegi.. si ne-ai mai si aratat talentu tau in paint la wallpaperu "creat" :-j in calea de stiai sa faci unu calumea :)

Edited by Bebe1911
Posted
vrei sa faci cat mai repede posturile sa te ia in RST team asta`i nu? ...nu te grabi frate e timp.. wallpapere gasesti pe dl google de nu stii pe care sa il alegi.. si ne-ai mai si aratat talentu tau in paint la wallpaperu "creat" :-j in calea de stiai sa faci unu calumea :)

Poti sa ai si 8000 de mesaje, in echipa intrii doar daca esti "destept".

Posted

ce intelegeti voi ptrintr-un wallpaper ? :|

daca pui un fundal negru si ai scris ceva pe el pui o imagine in misloc ..gata ? penibil mai cu topicurile astea

si in plus trebuia deschis la webdesign acolo ..

@daemon_zone : da alte tale da...imi place a doua idee , fiecare program in casuta lui ...in fine oricum se mai poate lucra...

mutati topicul...si daca nu ma insel mai este un topic de genu la webdesign area...

Posted
vezi, eu nu-s destept. Nu pot sa-mi pun demon's avatar

:-S, go go emo

1228.gif

Tokio Hoteeeel

Dar nici eu nu ma refeream ca poti intra in rst pe tema "Wallpapers".

Oricum, sunt superi tari ale tale.

Si hai sa n-o dam in off.