vizitatoru123 Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 Deci asa ca o chestie Off Topic O_o daca cineva se pricepe la grafica si a realizat ceva wallpapers postatile aici.http://img697.imageshack.us/img697/3923/ubuntuhacking.png Quote
demon_zone Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 bun,da sa fie facute de la zero?sau imagini modificate?din astain asta Quote
vizitatoru123 Posted January 29, 2010 Author Report Posted January 29, 2010 LoL. Ai talent! (Nu cred ca ar conta. Pune ce wallpapers vrei tu ^'> ) Quote
Bebe1911 Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 (edited) Deci asa ca o chestie Off Topic O_o daca cineva se pricepe la grafica si a realizat ceva wallpapers postatile aici.http://img697.imageshack.us/img697/3923/ubuntuhacking.pngvrei sa faci cat mai repede posturile sa te ia in RST team asta`i nu? ...nu te grabi frate e timp.. wallpapere gasesti pe dl google de nu stii pe care sa il alegi.. si ne-ai mai si aratat talentu tau in paint la wallpaperu "creat" in calea de stiai sa faci unu calumea Edited January 29, 2010 by Bebe1911 Quote
HackKing Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 vrei sa faci cat mai repede posturile sa te ia in RST team asta`i nu? ...nu te grabi frate e timp.. wallpapere gasesti pe dl google de nu stii pe care sa il alegi.. si ne-ai mai si aratat talentu tau in paint la wallpaperu "creat" in calea de stiai sa faci unu calumea Poti sa ai si 8000 de mesaje, in echipa intrii doar daca esti "destept". Quote
CODEX Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 ce intelegeti voi ptrintr-un wallpaper ? daca pui un fundal negru si ai scris ceva pe el pui o imagine in misloc ..gata ? penibil mai cu topicurile asteasi in plus trebuia deschis la webdesign acolo ..@daemon_zone : da alte tale da...imi place a doua idee , fiecare program in casuta lui ...in fine oricum se mai poate lucra...mutati topicul...si daca nu ma insel mai este un topic de genu la webdesign area... Quote
vizitatoru123 Posted January 30, 2010 Author Report Posted January 30, 2010 Nu vreau sa intru in RST pe tema "Wallpapers" este doar o chestie offtopic posteaza cine vrea cine nu, nu. Quote
demon_zone Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 in echipa intrii doar daca esti "destept".vezi, eu nu-s destept. Nu pot sa-mi pun demon's avatar, go go emo Quote
HackKing Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 vezi, eu nu-s destept. Nu pot sa-mi pun demon's avatar, go go emo Tokio HoteeeelDar nici eu nu ma refeream ca poti intra in rst pe tema "Wallpapers".Oricum, sunt superi tari ale tale.Si hai sa n-o dam in off. Quote