SympleBoy22 Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 ------------------------Ce nu imi place mie:* Contentul nu prea se potriveste cu meniul* In partea din stanga nu am stiut ce sa punCe nu va place voua.Este primul. Quote
Xakepatop Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 La prima vedere - prea multe fonturi. Primele 5 rinduri, fiecare cu fontul ei. In rest, daca nu ar fi "All rights reserved" as spune ca e un template perfect Quote
vizitatoru123 Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Mie unu mi se pare atragator siteul ... Quote
Nytro Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Jumatatea de sus imi place, jumatatea de jos nu prea.Felicitari daca e primul. Quote
CODEX Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Le luam pe rand de sus in jos 1. Prea multe fonturi si prea mari2. Steaua galbena pe backgrodun galben nu prea merge ..schimba culoarea sau pune ceva 3D acolo un icon ceva3. Awards >> Anjelina Jolie prea mare text4. Icoanele de socializare naspa daca cautai sunt si mai bune5. Textul despre Anjelina pute-ai sa il lasi negru , eventual dimensiuni mai mici si alt font6. Nu inteleg de ce ai folosit center la tot textu ala7. Footeru la fel ..text prea mare si nu-i centrat bineDar in genral , bravo e ok . Mai lucra Quote
demon_zone Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 codex, cred ca mai erau cateva chestii de zis...Dar, pentru inceput, un "Succes in continuare." merge...next time.. Don't use so many fonts... Quote
Nikto Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Nu le am cu feedback-ul. Mi se pare frumos.PS: din curiozitate, sti sa codezi layout-ul? Quote
SympleBoy22 Posted February 3, 2010 Author Report Posted February 3, 2010 La prima vedere - prea multe fonturi. Primele 5 rinduri, fiecare cu fontul ei. In rest, daca nu ar fi "All rights reserved" as spune ca e un template perfect Sunt doar 3 fonturi.Nu ma pricep la coding.O sa mai fac astazi unu si sa imi spuneti diferenta Thanks 2 all. Quote
Ellimist Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 ca sa nu fac alt topic.... am facut si eu un layout...ce ziceti??? Quote
SympleBoy22 Posted February 3, 2010 Author Report Posted February 3, 2010 Cam simplu.Putin la header ..in rest. Quote
demon_zone Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 e simplu si frumosdar sa bagi butoanele asa de mari ca banner...URAT Quote