Jump to content
hackedss

BlackPedia Site

Recommended Posts

About BlackPedia

BlackPedia este un site care s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere pentru tot ce tine de domeniul IT. Site-ul vrea sa fie loc de intalnire al celor pasionati ca si noi de acest domeniu interesant, vrem sa oferim informatii de ultima ora din sectorul IT, recomandari cat si sfaturi utile..

In zilele noastre, IT-ul este prezent atat in activitatile de business cat si in activitatile de zi cu zi. Nu ne mai putem imagina lumea de astazi fara IT. Incercati sa va imaginati o zi fara internet sau fara telefon. Calculatorul a devenit, din ce in ce mai mult, un partener de munca, de timp liber sau chiar de… discutie.

Totusi, fluxul de informatii este mai mare in acest domeniu decat in oricare alt domeniu, bagajul de cunostinte creste intr-un ritm exponential, mai mare decat capacitatea oamenilor de a acumula. Aici intra in ecuatie BlackPedia, care doreste sa ofere suport si sa tina pasul cu tot ce este NOU in IT si sa impartaseasca acest lucru cu vizitatorii sai, alaturi de care suntem siguri ca o sa devenim o piesa importanta pe viitor.

Security | IT | Hardware | Software | Jocuri - Blackpedia.info

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...