symyforever Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 DownloadHotfile.com: One click file hosting Quote
devianc3 Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Suuuuuper tare, frumoasa imaginea aia de "download", apreciem efortul, dar te rog... te rugam, de fapt. Nu ne mai umple cu prostii... Daca faci posturi nu cresti in cunostiinte/inteligenta. Mai bine iei forumul din scoarta in scoarta, il studiezi, nu faci nici un post, dar acumulezi cunostiinte, decat sa te apuci sa postezi chestii care le gasim cu un simplu search pe google.Spor la citit! Quote
symyforever Posted February 15, 2010 Author Report Posted February 15, 2010 ok devianc3 ... daca nu vrei nu mai postez ... Quote
devianc3 Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Nu e vorba sa nu postezi si alte tragedii la care te gandesti. Dar nu fa posturi inutile, pentru ca dupa cum observi, nu toti sunt in stare sa ignore chestiile astea (vezi postul tau cu DC++`ul si un raspuns la el). Mai bine, citeste inainte, documenteaza-te.. pune intrebari pertinente. Uite la mine.. am 3 ani si ceva pe forumul asta si am.. 370 de mesaje.. tu ai.. 5 zile, si ai deja 30. Quote
symyforever Posted February 15, 2010 Author Report Posted February 15, 2010 devianc3 nu e vb de cate mesaje ai pe forum ... conteaza cate sunt folositoare ...hai sa te lamuresc pe tn si pe toti de aici ... eu nu fac posturi dinastea de obicei ... intreadevar sunt niste tampenii ... le-am pus aici si pe inca vreo 10 forumuri ...nu de posturi sau nu stiu mai ce ...am vrut sa incerc o metoda de fact bani ... cu hotfile ... te platesc pt nr.-ul de downloaduri .... si am vrut sa obtin inte-o zi foarte multe downloaduri .. si nu stiam ce sa mai pun asa ca am facut cateva arhive in 30 de min si le-am si urcat ... dar prostia mea pt ca vad ca e mai complicata treaba pt ca asti nu accepta sa pui crack-uri si seriale ... tot ce e piratat ( vorbind ) /// si vad ca nu prea e de joaca Quote