Jump to content

symyforever

Active Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

symyforever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. ) hai ca m-ai facut sa rad... ms pt voia buna acordata fara voie. Acum te-ai trezit? Vezi ca aici se vorbeste despre Norton, ala de la Symantec... nu despre Nod, ala de la Eset ...doua programe diferite;)
  2. Deja o dati in SF cu grupari si dinalea si cand vezi cata voiosie mai ales aici pe forum... Macar daca ar tine legea cu romanii dar daca mergi si rupi 2-3 ciori in bataie imediat te ridica mascatii... tentativa de omor ) macar daca ar veni protectia animalelor Oricum tre sa fi pe pula ta ca sa te rascoli impotriva lor...au ajuns sa fie prea multi si negroteii astia se ajuta la nevoie nu ca romanii ..... !!!
  3. Da o cautare pe filelist dupa :Wordpress, o sa gasesti un pack de peste 7 gb numa de bunaciuni !
  4. La mine l-au activat cam in 12 ore ...
  5. De carte ai auzit? ... Iti dau un mic sfat pe care l-am primit si eu cand invatam pentru scoala. Ia cartea si citeste Regulamentul si Ordonanta de urgenta de cateva ori bine de tot... invata ce scrie acolo si lasa intrebarile pe mai tarziu. Ai 1 saptamana? bun in prima zi citeste de 5 ori regulamenul( fara sa faci intrebari), a 2 zi citeste OUg-ul de 5 ori incercand sa intelegi logic ce scrie acolo..( fara intrebari) Iar in restul zilelor intra pe Drpciv si baga intrebari la greu... o sa te ajute. Eu am gradele B,C,E si iti spun sincer ca daca cunosti Reg si Oug-ul o sa iti fie usor...si invata infractiunile pentru ca la orice intrebare daca nu ii infractiune ii contraventie si ii usor... si la contraventii invatale pe alea mai grele si asa o sa iti fie usor sa le diferentiezi dupa gradul de dificultate al faptei. Tot ce faci pe Drpciv iti vine si la examen... + 1-2 intrebari modificate. Asa am patit eu la C... mi-au venit 2 intrebari pe care nu le gaseai in carte dar eu fost relativ logice. Daca inveti cum ti=am spus eu o sa iti fie usor...daca incepi cu intrebarile nu o sa faci nimic...chiar daca acasa le nimeresti acolo ii stres si o sa dai gres asa ca invata REG si OUG-ul ca de acolo pleaca tot! Bafta.
  6. @SilviuSDS ma pis pe personalitatea ta si pe facepalmul tau ... eu am nevoie de calitate si seriozitate nu niste magarii cu iconite schimbate! Zi si mie te rog ce telefoane ai avut pana acum? Oricum cu voi nu se poate discuta ...sunteti generatia noua si nu va poate contrazice nimeni dar cand vorbiti invatati sa tineti cont de mai multe aspecte! Eu apreciez androidul pentru libertatea pe care ti-o ofera dar te saturi de ea si cauti fiabilitate si calitate ! @AhEaD ai perfecta dreptate dar numa un cunoscator poate sa faca o astfel de diferenta ...restul raman la conceptia de schimbat iconite! Oricum un moderator sa stearga postarile pe care le-am facut comentand un subiect dezbatut de sute de ori si sa lase doar postarile care il pot ajuta pe @Cor3Quad sa-si gaseasca telefonul si sa nu fie nevoit sa treaca la un robotel verde!
  7. @andsuper52 fa un bine si taci drq din gura. Scuzati limbajul dar cand ii vad pe ofticatii astia cu android-ul lor si nu mai stiu eu ce disper... Copile, cand folosea iphone(ca sa nu iti zic apple ca te pierzi) gorilla glass alti producatori deabea foloseau butoanele asa ca nu ai cum nici nu poti sa incepi o discutie despre asa ceva. Android-ul este un sistem nou foarte bine realizat dar ii nou baiete iar os-ul de la iphone are reputatia lui nu poti pur si simplu sa il lasi in spate .. CE incurajator esti cu gasitul obiectelor pierdute...sa sti ca se mai gasesc multe chestii pierdute ... cu greu dar se gasesc daca vrei. De ce plm sa-l donez daca eu am dat bani pe el? Zici ca gasesc o cutie cu 20 de iphone-uri pe strada...asa iti permiti sa donezi dar altfel.. Nu stiu cum dar unii scrieti asa fara sa ganditi ... @Cor3Quad scuze ca m-am bagat peste tine dar nu se putea sa nu comentez... > Spor la localizat telefonul ...daca vrei se poate, nu te lua dupa altii!
  8. Si pana la urma mai usor de asa nu se putea da la bac...la Limba si Literatura Romana...
  9. Sper sa fie mai usor ca in iunie-iulie..eu am scapat pe muchie de cutit am luat 5 la mate si media finala de 6.30... noroc . Oricum a fost groaznic la matematica, sper sa fie mai usor acum ca sa imi promoveze si mie colegii..am fost singurul din clasa;)))
  10. De regula nu admit violenta dar cum i-am spus si prietene-i mele.. @cum a spus si Starker ... daca te-ai saturat dute drq da spune-mi in fata dar sa nu dea domnu sa te prind cu el pentru ca tu o sa iei mai multa bataie ca ala doar pt simplul fapt ca erai constienta de problema. Oricum un barbat isi cam da seama cand o femeie il inseala doar ca unora le e teama sa ia o decizie si iarta si plm ... oricum daca s-a intamplat odata, se intampla si a 2 oara poate nu curand dar se intampla asa ca eu zic sa va revizuiti comportamentul din cadrul relatiei si sa aflati : CARE DETINE Madularul in relatia aia( asa sa vb si frumos). @Zolder - femeia trebuie tratata cu respect daca isi castiga respectul. Si Costinestiul asta deja ma irita pe bune ... zici ca-i un paradis...pana mea...vai vine vara, Costinesti alea alea> Ma pis pe el costinesti, mult mai bine ma duc la o piscina si nu vad toti retardatii si drogatii + ca seara ii discoteca tineretului si mai stiu ce plm. unde 1 apa plata ii 10 lei si na vorba aia cine bea apa plata... asa ca iti iei si tu o tarie ceva sa fi cool si uite asa iara ti se face sete si se duc 100-200 lei daca mai faci si o cinste, cu ocazia asta poate mai primesti si vreo boala venerica dupa care nu o sa-ti mai trebuiasca plaja cat traiesti.
  11. Daca tu ai nimerit numa proaste asta nu inseamna ca este necesar sa le pui pe toate in aceeasi oala... iar treaba cu intratul in pc-ul lu iubi mi se pare asa un pic trasa de par. Frate daca ai o prietena vezi de ea ... daca simti ceva in neregula ii dai frumos un mesaj asta de preferat dupa ce o sunati si vedeti ca nu ii in fata la pc ii cereti urgent parola la fb, la mess si la ce mai vrei tu. Asta in ultima instanta, pana atunci vezi de ea ...oricum putine inseala fara motiv... multe au motiv dar inselatul ii orb si ce sa mai recunoasca:). Daca toate-s hoate, proaste si asa mai departe, de ce mai traiti cu ele? Dupa ce iesi de pe rst ce cacat faci? iti bagi pl in unitate ca nevastata ii proasta? Cauta naibii una desteapta ... tu esti de vina ca ti-ai luat o proasta... Oricum faza e ca femeile inteligente sunt deseori evitate ....dC? pentru ca sunt greu de manipulat si de agatat...asa ca mai bine te multumesti cu o proasta apoi vi aici pe forum si ne futi noua ochii ca nu o dus-o capu si te-o inselat... Hai serios inselatul revine din cauza ambilor membrii ...asta doar daca nu sunt invatati cu treaba asta... si au constiinta patata deja.
  12. Daca nu faci ceva din care sa poti scoate un profit cat de cat... eu iti recomand sa nu te apuci. Iti spun din experienta. Si te sfatuiesc sa nu-ti incarci telefonul sau pc-ul cu bannere sau gadgeturi cu reclame... o sa te saturi de ele dupa cateva zile credema.
  13. Oricum, mai bine taran autentic ( de la tara) decat taran de la oras !!! Tot timpul am sustinut aceasta afirmatie.
×
×
  • Create New...