Johny_q Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Bun venit pe RST!Cunostinte?Din nefericire pentru mine nu cunosc pe nimeni de pe rst.Dar dupa ce o sa ma documentez pe site o sa incerc sa imi fac prieteni.Sustin profilul siteului.Pacat ca de abia ieri am aflat despre forum. Quote
vizitatoru123 Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Din nefericire pentru mine nu cunosc pe nimeni de pe rst.Dar dupa ce o sa ma documentez pe site o sa incerc sa imi fac prieteni.Sustin profilul siteului.Pacat ca de abia ieri am aflat despre forum.Hmmm cred ca ai inteles gresit, se poate sa fi inteles si eu gresit dar cred ca roby te-a intrebat ce cunostinte ai in legatura cu ce se discuta aici ( un limaj de programare, web design etc.) Quote
Johny_q Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Hmmm cred ca ai inteles gresit, se poate sa fi inteles si eu gresit dar cred ca roby te-a intrebat ce cunostinte ai in legatura cu ce se discuta aici ( un limaj de programare, web design etc.)Stiu de la facultate c,c++,Html si putin Php.Sunt programator C#.Net la o firma, mai nou doresc sa invat mai mult php si sa ma axez pe postgresql,asta in timpul liber. Quote
dragosh1904 Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Stiu de la facultate c,c++,Html si putin Php.Sunt programator C#.Net la o firma, mai nou doresc sa invat mai mult php si sa ma axez pe postgresql,asta in timpul liber.parca erai jonny_X nu jonny_q Quote