SympleBoy22 Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 (edited) CS "Oltchim" Ramnicu Valcea si Viborg HK au oferit in aceasta seara celor 2000 de specatori prezenti in Sala Sporturilor "Traian" un adevarat show sportiv condimentat cu goluri de generic, parade senzationale, ba chiar si cu un cartonas rosu. Toate aceste amanunte au facut din aceasta partida o adevarata finala de Liga Campionilor, un regal handbalistic. Formatia noastra a intalnit astazi actuala detinatoare a supremului trofeu, Champions League, intr-o partida ce face parte din cadrul rundei a III-a a celei mai puternice competitii intercluburi din Europa.Inceputul de joc a fost unul foarte bun pentru oaspete dar jucatoarele noastre au revenit fara probleme de la 0-2 si nu au mai cedat conducerea pe tabela de marcaj pana la finalul primei reprize pe care au terminato cu un avans de 4 goluri (16-12).In actul secund, jucatoarele noastre au reusit sa-si mareasca avansul pe tabela de marcaj si la 5 lungimi diferenta (20-15 37') dar danezele nu s-au predat si au dovedit ca nu sunt degeaba castigatoarele ultimei editii Champions League si ne-au pus probleme in ultima parte a partidei, care s-a incheiat cu un singur gol diferenta in favoarea noastra (27-26).Faptul ca formatia noastra a marcat de 16 ori in prima repriza in timp ce a primit doar 12 goluri de la Viborg arata munca intensa depusa de tehnicienii Radu Voina si Aurelian Rosca, ei analizand jocul adversarelor in cel mai mic detaliu, anihiland astfel jocul de contraatac al oaspetelor si pregatind foarte bine ambele faze de joc, atat ofensiv cat si defensiv.CS Oltchim Rm.Valcea - Viborg HK A/S 27:26 (16:12)Liga Campionilor, Runda III, Grupa II PrincipalaArbitri : Oscar Raluy Lopez , Angel Sabroso Ramirez - SpaniaCS Oltchim: Neagu 8, Maier 5, Stanca 4, Vizitiu 3, Meirosu 2, Bese 1, Lecusanu 1, Nechita 1, Puscasu 1.Eliminare 2' : Luca Steluta , TO : 57:42Viborg HK: Popovic 8, Mikkelsen 4, Lunde Borgersen 4, Varzaru 3, Althaus 2, Acimovic 2, Smidt 1, Skov 1, Kovacsics 1Eliminare 2' : Althaus, Lunde , Cartonas Rosu : Cristina Varzaru (39'). , TO : 22:35 / 59:42Interul Adina Fiera s-a aratat extrem de fericita in urma acestei victorii : "Am avut mari emotii pe final, am plans la meciul asta si bucuria este imensa. Paula a fost extraordinara si ii multumim, dar toate am fost extraordinare si am aratat astazi ca o adevarata echipa. Ne dorim foarte mult sa ajungem in finala si probabil ca este momentul sa atingem ceea ce ne dorim, dar mai avem de luptat si speram sa fie bine, mai ales daca mergem in continuare in acest ritm. Publicul a fost minunat ca intotdeauna la Ramnicu Valcea!"Tehnicianul formatiei oaspete, Jakob Vestergaard apreciaza echipa noastra si spera ca ambele grupari sa se reintalneasca in finala Ligii Campionilor : "Este o placere sa vin la Valcea. Suporterii Oltchimului fac o atmosfera senzationala. Mi-as dori sa avem si in Danemarca o asemenea galerie, insa acest obicei nu este cultivat la Viborg. A fost un joc extrem de greu. Felicit echipa Oltchimului pentru replica data. Evolutia noastra a fost destul de buna, insa nu am excelat. Am reusit sa transformam contraatacurile, am avut o aparare OK, insa ne-a lipsit un tempo in ofensiva. Valcencele formeaza una dintre cele mai valoroase echipe din Champions League si cred ca ne vom mai intalni in finala"Antrenorul Radu Voina este foarte multumit de succesul obtinut in seara aceasta si considera ca drumul Oltchimului spre indeplinirea obiectivului este mult mai linistit : "Eu cred ca a fost o mare victorie in aceasta seara, chiar daca finalul a fost incins si emotionat, dar este o victorie a Oltchimului mai clara decat o arata scorul. Pe final oboseala si clasa echipei din fata si-au spus cuvantul, dar Oltchim a fost peste Viborg in aceasta seara. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne vedem de treaba in continuare. Drumul e mai placut si mai linistit acum spre ceea ce vrea Oltchimul sa faca. Din pacate unul dintre arbitrii a tinut Viborgul in joc cu niste decizii care mi s-au parut cel putin dubioase. La Varzaru cred ca nu a fost rosu, mai ales ca nu o poti acuza pe Cristina de duritate si de rea vointa"Liga CampionilorLoc Echipa Pct.1 C.S. Oltchim Rm.Valcea -62 Viborg HK A/S -43 Dinamo Volgograd -04 Hypo Niederösterreich -0Urmatorul joc al Oltchimului in Liga Campionilor va avea loc in data de 6 martie, la Volgograd.cs oltchim.ro Edited February 21, 2010 by SympleBoy22 Quote
nosferatu Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Handbalu' este cel mai retard sport pe care l-am intalnit, la fel si cu suporterii sportuluinu inteleg de ce plm e o stire... Quote
SympleBoy22 Posted February 22, 2010 Author Report Posted February 22, 2010 E o stire pentru ca am batut campioana si avem sanse sa castigam si Champions League,macar la handbal daca la altceva nu putem. Quote
Gonzalez Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 ^^ Corect spus ) Pure pwnage.-Gonzalez Quote
Nytro Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 nosferatu: Handbalul e singurul sport la care tara noastra e foarte buna, si in care ar trebui sa se investeasca mai mult. Considera Viborg un Manchester si Oltchim o Barcelona... Quote
Guest ballack Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 unchimiu` a trait meciul la maxim . Citez :"HAI PIZDELE LU` TATA !!! BINEEEEE "" oarba dupa ma-ta proasto ! " " sa te futa calu` lu bunicamiu` proasto !!" Quote