alex_cismas Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Am observat ca pe acest forum sunt oameni care lucreaza in toate domeniile, asa ca m-am hotarat sa intreb si eu ce facultate ati terminat si cum vi se pare acum dupa ce ati terminat . Sunt clasa a 11 si vreau sa ma hotaresc unde dau la facultate. Astept propuneri. Quote
colt.1911 Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 ce profil ai in liceu si in ce domeniu ti-ar place tie sa lucrezi? Quote
bangy Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 []kw3rln imi poti spune la ce facultate esti? Quote
HackKing Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 kw3rln;132146']depinde daca vrei sa inveti sau nusau mergi pe ideea: mama da-mi si mie bani sa-mi platesc caminul si sa-mi iau 2 beri si asa inveti 4 ani...degeaba..Ai dreptate, e mult mai buna o facultate FF.Dar si in camin e tare, acolo e chiar viata..nu iti vine sa mai pleci de acolo.. Quote
alex_cismas Posted February 28, 2010 Author Report Posted February 28, 2010 Poi eu ma gandesc foarte serios sa dau la SRI la calculatoare. Am profil mate-info .. Oricum, din cate am inteles nu e asha viata in cadrul academiei militare, dar eu ma gandeam ca nu conteaza locul, distractie trebuie sa existe. Oricum ma gandesc sa fac ceva axat mai mult pe informatica. Sau orice altceva pe profil mate info Quote