demon_zone Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 1.salutai putea te rog sa imi zici si mie acea metoda care a descoperito nemesis pt a sparge conturile de yahoo si apoi de bitefight?"http://rstcenter.com/forum/19783-yahoo-uber-hack.rst" aceasta te rog frumosam fost hackuit pe bitefight mia fost vandut o armura de 10 euro , si mia consumat 50 euro depe cont . Te rog frumos 2. originally posted by demon_zonepai stii, asta nu se prea zice ca ii numa pentru adminii si pretenii adminilor de pe forumstii tu?Daca nu spui la nimeni si o pastrezi doar pentru tine, ti-o dau cu 2 euro pe orange.Na, acu stii cum sta treaba..dami idul de mess sa vbsau da dd la l3x_1st3. originally posted by demon_zonenopzi daca esti de acord. Daca da, zi ca sa iti dau nr-u de tel sa trimiti 2 euro si eu iti dau ce iti trebuie. Si pentru spart conturi yahoo si pentru bitefight. Pot face rost si pentru metin, dar aia e mai scumpa ca sunt multi disperati.Daca nu, tot binehai norociti pot oferi 1 euro , nu prea stau bien cu banii . Accepti 1 euro ?4.originally posted by demon_zonebate la alta usapa pana bine , iti dau 2 eurodar cum imi dai metodalitatae? Imi dai un text.document? Dami nr de telefon apropo Poate nu e de ras, dar sa vedeti si voi ce useri mai sunt pe aici, asta daca nu stiati.@kaNy, nu am nimic si nici nu ma intereseaza de nici un "hac" sau "script" sau nu stiu ce. I wanted to make fun of you si sa te tapuiesc la 2 euro^^ Quote
black_death_c4t Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 l3x_1st ce id are imi aduce aminte de un user de pe forum Quote
AlStar Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 posturi multe = persoana cautata = sanse multe de a face multe.. Quote
vizitatoru123 Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Owned !! Ce nu inteleg e ca metoda descoperita de Nemessis e data mura in gura, cum sa nu iti dai seama cum se face. Quote