Jump to content
demon_zone

kaNy PM-ed me^^

Recommended Posts

Posted

1.

salut

ai putea te rog sa imi zici si mie acea metoda care a descoperito nemesis pt a sparge conturile de yahoo si apoi de bitefight?

"http://rstcenter.com/forum/19783-yahoo-uber-hack.rst" aceasta te rog frumos

am fost hackuit pe bitefight mia fost vandut o armura de 10 euro , si mia consumat 50 euro depe cont . Te rog frumos

2.

originally posted by demon_zone

pai stii, asta nu se prea zice ca ii numa pentru adminii si pretenii adminilor de pe forum

stii tu?

Daca nu spui la nimeni si o pastrezi doar pentru tine, ti-o dau cu 2 euro pe orange.

Na, acu stii cum sta treaba..

dami idul de mess sa vb

sau da dd la l3x_1st

3.

nop

zi daca esti de acord. Daca da, zi ca sa iti dau nr-u de tel sa trimiti 2 euro si eu iti dau ce iti trebuie. Si pentru spart conturi yahoo si pentru bitefight. Pot face rost si pentru metin, dar aia e mai scumpa ca sunt multi disperati.

Daca nu, tot bine

hai noroc

iti pot oferi 1 euro , nu prea stau bien cu banii . Accepti 1 euro ?

4.

bate la alta usa

pa pa

na bine , iti dau 2 euro

dar cum imi dai metodalitatae? Imi dai un text.document? Dami nr de telefon apropo

Poate nu e de ras, dar sa vedeti si voi ce useri mai sunt pe aici, asta daca nu stiati.

@kaNy, nu am nimic si nici nu ma intereseaza de nici un "hac" sau "script" sau nu stiu ce. I wanted to make fun of you si sa te tapuiesc la 2 euro^^