dragosdydy Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 nu a fost cea mai buna solutie cu message boxul dar n-am stiut cum s-o rezolv. dar am citit pe forum in threadul cu Diabolic messenger login = e.v(0) asta era problema care am avut-o prima oara, cu vectorul. Quote
pcgenius Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Pana la urma are cineva vreo idee cum as putea sa rezolv problema cu vectorul in C#?Am incercat si cu string[] x= e.v as string[];, si cu string[] x= (string[])e.v; dar tot nu merge. Quote
dragosdydy Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 a reusit careva sa citeasca mesajele primite ? as vrea ceva de genulIf AxFedIMControl1.MessageRecieved = "ce faci?" Then AxFedIMControl1.SendTextMessage = "bine, tu?"EndifDar nu exista MessageRecieved Cu Eyeball XmppComm Control a reusit cineva sa faca ceva? Mie nu-mi merge login Quote
Nytro Posted March 9, 2010 Author Report Posted March 9, 2010 Ai eveniment de primire mesaje, si ai mesajul in vectorul "v". Nu mai fac video pentru asta. Quote
SENEQ_o Posted March 13, 2010 Report Posted March 13, 2010 (edited) a reusit cineva sa faca in visual c# 2008?LE: cum s-ar face declaratiile astea in c# ? Dim login As IntegerDim busy As Integeram aflat dar cand pun int busy nu mi-l recunoaste de ce? Edited March 13, 2010 by SENEQ_o Quote
Nytro Posted March 13, 2010 Author Report Posted March 13, 2010 Eu l-am incercat doar in Visual Basic 6, si nu am avut probleme.Se poate face un mic si simplu client de messenger, am inceput sa lucrez la unul, am preluat lista de contacte si fac verificari daca userul nu exista sau parola e incorecta. Cam atat pana acum, nu stiu daca are rost sa continui. Quote
alias74 Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 cum reusesti sa ei lista?vad ca fedIM nu areo functie pentru asta.lucrez la un "fel " de spammer si mi-ar fi de ajutormerci Quote