dragosh1904 Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 [EN]1.Download and install Firefox Mozilla Download2. download GreaseMonkey addon. from https://addons.mozilla.org/firefox/addon/748 than restart de firefox3.download http://userscripts.org/scripts/source/9540.user.js4.Go to Google double click and than edit with what word you wantDone![Ro]intelegeti si voi downloadti mozilla apoi addon-ul si apoi Google Logo text edit script.am facut si un mic video ca sa intelegeti despre ce e vorba: Sper sa va placa! Quote
wildchild Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) super tare!restu cuvintelor "cauta",etc,se pot schimba?LE:eu folosesc Google mai mult din bara dreapta sus de la firefox si atunci cand caut,imi apare Google si rezultatele.acolo nu se poate modifica daca dai click pe el insa,imi apare pagina.Ar trebui sa se faca o expansiune la scripturi incat maimuta sa inlocuiasca fiecare logo Google cu cel pe care l-ai pus tu Edited March 7, 2010 by wildchild Quote
Shinny Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Foarte frumos .Dar ramane textul asa sau trebuie sa il schimb mereu?LE: Cam ramane mereu Quote
malsploit Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 eu il stiu pe asta : namegooglearata si cifrele Quote
HellScream Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 avand in vedere ca sunt la inceput in ceea ce priveste scripptingul, va rog sa imi spuneti si mie cum se foloseste, eu am facut download la tot ce era acolo (mozzila folosesc deja), dar cum fac sa activez scriptul ala Quote
malsploit Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 mai intai instalezi addonul GreaseMonkey,dai restart la firefox si apoi intri aici si o sa te intrebe daca vrei sa-l instalezi. Quote
dragosh1904 Posted March 10, 2010 Author Report Posted March 10, 2010 mai intai instalezi addonul GreaseMonkey,dai restart la firefox si apoi intri aici si o sa te intrebe daca vrei sa-l instalezi.si dupa ce le ai instalat pe toate te duci pe Google si dai 2 clickuri si o sa ti apara ala:) Quote