Jump to content
alexalghisi

Wireless Hack Windows Mobile

Recommended Posts

ar fi posibil insa este destul de dificil. Sunt mai multi pasi care trebuie urmati pana sa ai parola. In primul rand va trebui sa gasesti un driver sa pui placa wifi de la telefon in mode monitor ca sa poti captura pachetele care ulterior vor fi testate. In al doilea rand trebuie sa ai airodump programul care iti capturaza acele pachete filtrate de care tu ai nevoie pentru a ajunge la parola. In al treilea rand ai nevoie de aircrack care iti va testa pachetele, si intr-un final iti va arata parola.

PS: iar daca nu primesti pachete indeajuns va trebui sa si injectezi, ca sa nu astepti cateva zile pana cand vei ajunge la pachetele necesare.

Sunt mai multe probleme care apar, insa ca sa iti faci o idee.

Link to comment
Share on other sites

documentati-va aici: http://www.wardrive.net/

in alta ordine de idei, un dispozitiv care ruleaza windows mobile, nu dispune de suficienta putere de calcul (memorie,stocare, timp de acces la date etc), pentru a "sparge" o parola in timp scurt, iar asemenea aplicatii consuma si bateria destul de repede (3-4 ore);daca ai un prieten cu masina, poti lasa un laptop, pe care sa ruleze backtrack (www.backtrack-linux.org) in masina, bineinteles ca ai nevoie si de un incarcator auto, posibil si de o placa wireless usb cu antena externa, in cazul in care semnalul este slab.

Have fun

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...