alexalghisi Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Am si eu o intrebare ... pot sa aflu parola de la un wireless cu ajutorul unui dispozitiv care ruleaza windows mobile 6 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ar fi posibil insa este destul de dificil. Sunt mai multi pasi care trebuie urmati pana sa ai parola. In primul rand va trebui sa gasesti un driver sa pui placa wifi de la telefon in mode monitor ca sa poti captura pachetele care ulterior vor fi testate. In al doilea rand trebuie sa ai airodump programul care iti capturaza acele pachete filtrate de care tu ai nevoie pentru a ajunge la parola. In al treilea rand ai nevoie de aircrack care iti va testa pachetele, si intr-un final iti va arata parola. PS: iar daca nu primesti pachete indeajuns va trebui sa si injectezi, ca sa nu astepti cateva zile pana cand vei ajunge la pachetele necesare.Sunt mai multe probleme care apar, insa ca sa iti faci o idee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 am inteles ideea , dar de unde pot face rost de aircrack si celelalte programe pt wm ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangsterLee Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 hirosima am gasit cateva programe facute ....le.am descarcat da nu le,am testat inca ...daca fac proba iti las offline pe mess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 am inteles ideea , dar de unde pot face rost de aircrack si celelalte programe pt wm ?dar e mult mai simplu folosind un linux, de exemplu back track 4 sau wifislax, sau alte versiuni aparute special pentru wep, wpa, wpa2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 am pus sa se descarce dar ideea e ca nu prea pot sa merg la scoala cu laptopul ca sa aflu parola de la wireless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 hirosima am gasit cateva programe facute ....le.am descarcat da nu le,am testat inca ...daca fac proba iti las offline pe messce programe ? nu ne zici si noua de unde le-ai descarcat sau macar numele ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 documentati-va aici: http://www.wardrive.net/in alta ordine de idei, un dispozitiv care ruleaza windows mobile, nu dispune de suficienta putere de calcul (memorie,stocare, timp de acces la date etc), pentru a "sparge" o parola in timp scurt, iar asemenea aplicatii consuma si bateria destul de repede (3-4 ore);daca ai un prieten cu masina, poti lasa un laptop, pe care sa ruleze backtrack (www.backtrack-linux.org) in masina, bineinteles ca ai nevoie si de un incarcator auto, posibil si de o placa wireless usb cu antena externa, in cazul in care semnalul este slab.Have fun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...