waingro Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Cocalari si printzeseluati de va radeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strike Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 ) Am vazut multe versiuni dar e secventa dintr-un film? Sau doar o reclama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Eu ascult manele, sunt cocalar?Sa vedem cate banuri o sa iasa... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DLD Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 ) Am vazut multe versiuni dar e secventa dintr-un film? Sau doar o reclama?Filmul se numeste: Der Untergang.Ps: merita vazut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waingro Posted March 11, 2010 Author Report Share Posted March 11, 2010 (edited) daca asculti manele.. o sa devii cocalar(asta daca nu esti deja).adica sinonimia chiar nu este asa de distantata.nu mi zice ca asculti manele incet, oriunde ai fi, ca esti imbracat fara blugi cu sclipici si pantofi lacuiti,ca nu esti dat cu gel si nu ai lant de haur la gat, nu mi zice ca ai doar 50 60 de melodii in comp de genul manele, nu mi zice ca nu ai lista de yahoo plina de id uri cu afk - "sa moara dushmanii mei gutza i cel mai tare - te iubesc printesa mea" , nu mi zice ca nu ai cont la hi5 cu vreo masina de prin parcare cu ochelari noaptea.. si exemplele pot continua.daca nu te recunosti in schema de mai sus si asculti manele.. mai ai o sansa sa ti revii.la ce sa ti revii?la o viata normala unde kitsch ul nu are ce cauta.si unde asculti ceva ce nu are in continut "dusman,jmecher,bagabont,curve,regina mea,te omor,dau cu sabia" etc etc etc.dai search pe google lyrics dusmanii mei si .. mai gasesti acolo.ma jur ca am copy right la asta.Manele sunt acele cantece care ti merg la suflet, dar iti ocolesc creierul Edited March 11, 2010 by waingro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 E mai misto sa ascult rock si sa ma droghez ,este ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 (edited) waingro: In primul rand nu am glumit cu banul.Sa le luam pe rand as vrea sa imi defineasca termenul "cocalar" care e total diferit de "manelist". Bine, nu exista o definitie exacta, sunt sigur ca nu se gaseste in dex, pentru ca este un cuvant inventat.Asa. Manele ascult acasa si nu s-a plans nici un vecin ca l-as fi deranjat intr-un fel. Dar stai, daca ascultam rock sau alte porcarii tare nu era nici o problema nu? In plus, in ultimul timp, pe stranda sau in locuri publice sau in masini am auzit mai mult rap, house si alte genuri muzicale, nu manele. Dar stai, asta "e permis". Tuturor ne plac rap-ul si house-ul? Pe mine ma deranjeaza la fel cum pe altii ii deranjeaza manelele.Ma imbrac cum imi place, foarte simplu, nu suport sclipiciurile si desenele de pe tricuori sau alte prostii. Hainele mele sunt foarte simple.Nu ma dau cu gel, ma dau foarte rar cu spuma si nu imi fac freze tampite. La mine totul e simplu, asa imi place.Nu am lant de aur, nu imi plac bijuteriile, daca ar fi sa port ceva, si sunt sigur ca nu se va intampla prea curand, ar fi o bratara de argint. In rest nimic.Cele mai multe melodii in PC sunt manele dar am si alte genuri muzicale: house, dance, muzica clasica etc.Nu am in lista decat prieteni din viata de zi cu zi, nu iau ID-uri de pe site-uri cu ID-uri sa ma laud ca am multi in lista. Si nu, nu are nimeni astfel de statusuri, nici eu nu am.Nu am hi5, si nu imi place sa imi fac singur poze. Pe voi cu ce va ajuta muzica? Eu ascult pentru a ma relaxa, daca vreau sa invat ceva citesc o carte, fac altceva. A, si ascult ca sa ma distrez. Am vazut multe secvente la TV cu tineri in discoteci cu un pahar de "orice" in mana, si stateau pur si simplu, vine la ei un reporter si ei: "Mama ce ma distreeeezzz!!! Uuuuu ce tareee eeeeee!". Bun, ar fi multe de spus, dar mi-e lene sa spun mai multe. Sa nu mai spun ca in timpul liber, pe langa cartile de IT, mai citesc si Dostoyevsky sau altele. Tu ce citesti stimate om cult? Ca se spune ca manelistii sunt inculti.Deci, pe scurt: _|_ Edited March 11, 2010 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intrus Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 ?i ca?i ani ai?Aici nu e vorba de "Ascultatul manelelor te face idiot" ci de faptul ca manelele sunt asociate cu oameni care au iq de tricicleta, exact cum in america hip-hop-u e asociat cu bling bling. Si acest lucru se intampla din cauza celor care le interpreteaza (toti au cate un ML si vorbesc de cate PIZDE au futut) . Gicu, cu logan albastru RS cu lant de TINICHEA la gat vrea sa fie si el la fel, dar IQ-u de tricicleta nu ii permite.... si, ce poate sa faca altceva decat sa copieze in cel mai "kitchos" mod posibil... Poti sa asculti ce vrei din partea mea, nu cred ca asta te va face din om neom(n)...Sunt destule persoane care o ard cu 1 manea 2 la petreceri sau la ocazii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Am 18-19 ani. Stiu ca in general asculta persoane cu un IQ nu foarte ridicat, dar asta nu inseamna ca toti sunt inculti sau ce cuvinte se mai folosesc la adresa manelistilor. Nu imi plac generalizarile. Asa spun si eu ca toti rockerii sunt drogati satanisti care se dau cu capul de pereti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intrus Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Scuza-ma, dar totul e generalizat. De la religie si dumnezeu pana la un rahat de "toti manelistii sunt tigani borati" ... Nu ai ce sa-i faci unuia care a fost nascut la curu vacii de o mama si 14 ta?i Cand ai si probleme, gen, nu esti foarte satisfacut de tine, de ce ai realizat in viata.. te razbuni pe altii.. ca asa e drept.ete aici, iq de tricicleta: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashOverline Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Sa le luam pe rand as vrea sa imi defineasca termenul "cocalar" care e total diferit de "manelist". Bine, nu exista o definitie exacta, sunt sigur ca nu se gaseste in dex, pentru ca este un cuvant inventat.Eu am gasit asa...Cocalar provine de la :?igan care adun? oase de animale moarte cu scopul de a face piepteni. Provine din ?ig?nescul "kokalo" care înseamn? "os". Numele acestui clan este "kok?larea", substantiv plural.Nu stiu daca este adevarat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...