diablo2323 Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 inca caut un joc gen gta,gang wars s.a.m.d dar actiunea sa se petreaza in inchisoare....batai...sa intri intro gasca ...sati faci prieteni...tot ce este in inchisoare..sa ai tatuaje...toate prostiile de pe acolo..cum este prison tycoon doar ca acolo nu poti controla un prisonier(adica pe tine) ci acolo controlezi inchisoarea,deci nu asa.si as vrea sa fie o inchisoare moderna unde prisonierii sunt mai liberi...daca e din al doilea razboi mondial sau ceva de genu nu va mai obositi. daca stie cineva? stiu ca rst nu se prea ocupa cu jocuri dar... Quote
Fitty Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Da asta poti sa faci si la sims, ma! fa-i o camera de 1 pe 1 si gata.Daca nu esti fan sims poti incerca saint's row (2) Quote
diablo2323 Posted March 11, 2010 Author Report Posted March 11, 2010 Da asta poti sa faci si la sims, ma! fa-i o camera de 1 pe 1 si gata.Daca nu esti fan sims poti incerca saint's row (2)glumesti nu? pe mine ma intereseaza viata in curtea inchisoarii,viata de acolo nu sims ....am spus in threat tot Quote
yakuza Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 luna asta apare jocul Prison Break. Jocul respecta in mare parte filmul, deci daca l-ai vazut stii despre ce e. Detalii: Prison Break: The Conspiracy for PC - Prison Break: The Conspiracy PC Game - Prison Break: The Conspiracy Computer Game Quote
remuszica Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 sti ceva?Uite... cauta un site vulnerabil urca un shell ,nu intra cu proxy si ajungi chiar unde doresti ! Quote
loki Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 sti ceva?Uite... cauta un site vulnerabil urca un shell ,nu intra cu proxy si ajungi chiar unde doresti !crezi ca merita sa spui chestia asta? Azi chiar am chef de warnuri. Quote
diablo2323 Posted March 12, 2010 Author Report Posted March 12, 2010 sti ceva?Uite... cauta un site vulnerabil urca un shell ,nu intra cu proxy si ajungi chiar unde doresti !fix de oameni ca tine imi era frica cu raspunsuri aiurea Quote