daatdraqq Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Cum se falsific? un ou de g?in??Pasul 1:Ai nevoie de cele ?apte ingrediente necesare pentru a realiza acest produs. Mai precis, este vorba despre carbonat de calciu, amidon, r??ini, gelatin?, aluminiu ?i înca ceva chimicale.De ce fac chinezii ou? contraf?cute ? Simplu. Costurile sunt foarte reduse: un ou artificial cost? 0.55 yeni/kg, pe când ouale naturale cost? 5.6 yeni/kg! (Poze si Video) Quote
famouz Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 si gustul ? chinezii au stricat toata lumea cu ideile lor proaste.am ajuns sa mancam si oua contrafacute Quote
030893 Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 Cum se falsific? un ou de g?in??Pasul 1:Ai nevoie de cele ?apte ingrediente necesare pentru a realiza acest produs. Mai precis, este vorba despre carbonat de calciu, amidon, r??ini, gelatin?, aluminiu ?i înca ceva chimicale.De ce fac chinezii ou? contraf?cute ? Simplu. Costurile sunt foarte reduse: un ou artificial cost? 0.55 yeni/kg, pe când ouale naturale cost? 5.6 yeni/kg! (Poze si Video)E demult asta cu oauale a fost si in presa oricum e tare:)) chinezi copiaza orice cum ar fi sa vezi pe pachetele de Guma made in china:))Edit: am uitat sa precizes ouale chinezesti (clonate) sunt mai ieftine ca cele de gaina... Quote
LLegoLLaS Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 chinezii astia nu-s pe treaba lor Ce o sa mai copieze?o sa cumparam miere MADE(atentie , MADE nu ''culeasa'') in China(asta daca nu au ''hackuit-o'' deja)(mi-a luat vreo 2-3 minute sa ma gandesc la ceva ce nu au copiat deja) Quote
loki Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 si eu imi puneam problema cum sa fierb oua in forme ca sa fac oua cubice (pentru platou de aperitive)... daca le faceau de alta forma scoteau bani pe arta Quote
wildchild Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 as vrea sa vad cum il imita pe Hitler vreun chinezoi Quote
dragosh1904 Posted March 11, 2010 Report Posted March 11, 2010 am vazut la televizor..oare unde o sa se ajunga.cu asta Quote
Bebe1911 Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 o sa faca si pui contrafacuti.. numai sa vedeti.. Quote