SympleBoy22 Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Azi am intrat pe youtube si am cautat ceva legat de beyonceCand sa dau la un videoThis video contains content from Sony Music Entertainment, who has blocked it in your country on copyright grounds. Bun,in continuareThis video contains content from Venvo, who has blocked it in your country on copyright grounds. ETC...why? Quote
Guest Kabron Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 E ca si cum ai zice ca acum ai descoperit youtube.E de foarte mult faza asta. Quote
edededi Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 nu e aceeasi faza , faza veche era "this video is not available in your country" . Quote
nosferatu Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 (edited) Ce'a zis ala mai sus, acelasi lucru il primeam acu' 5 ani cand cautam videoclipuri cu 50 cent pe youtube.Amandoua restrictii sunt de pe vremea pubertatii meleedituse hidemyass.com to bypass thatAm ingrosat pentru idiotu de mai jos, care inca mai intreaba cum scapi de aia, chiar si dupa ce am postat o metoda Edited March 12, 2010 by nosferatu Quote
p3tru Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Dar totusi nus e poate rezolva cumva?Adica am incercat sa schimb ip-ul si tot asa era Quote
Guest Mosad Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 pai de aia ne-au banat,de buni ce suntem Quote
dragosh1904 Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 pai de aia ne-au banat,de buni ce suntemnu are nici o legatura cu asta,eu staim ca asta se intampla pt ca au lansat inca si la noi unele melodii ca daca ai observat cel mai des apar la trailer si la muzica:) Quote
malsploit Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 videoclipurile sunt restrictionate deoarece autorii/proprietarii nu au fost deacord cu distribuirea acestora in tara noastra. sunt si cazuri mult mai grave :uk a dat in judecata youtube si astfel peste jumatate din videoclipuri cu drepturi de autor au fost oprite de la vizionare;in germania la fel. Quote