wildchild Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 @ lafurat din ce tot spui tu acolo cu dictionarele,imi dai de inteles cum ca ar fi un dictionar expre pentru parole WPA2.daca asa e,tin sa te informez ca poti lua orice lista ce contine cuvinte (exact,dictionar) si sa ii dai load in orice program gen John the Ripper.asta e eficient in cazul in care parola contine cuvinte si nu litere si cifre aleatorii.oricum,presupun ca vrei sa spargi prin romania un wireless point,deci un dictionar tipic de pe backtrack in engleza nu ar face multe cand parola ar putea fi in romana. - presupunand ca victima e destul de cretina sa isi puna o parola infantila Quote
lafurat Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 Ok man dar eu vreau sa sparg parole in Spania jajaja WEP stiu sa sparg si imi lipseste WPA.Dar majoritatea din parole sunt cambinatie intre cifre si litere pe aici. Deci daca rulez BT3 si bag un USB cu un dictionar de parole WPA mil citeste ??? Quote
begood Posted April 26, 2010 Author Report Posted April 26, 2010 te durea mana sa incerci ? da, ti-l citeste si din pom ! Quote
wildchild Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 nu-ti trebuie neaparat backtrack ci doar programele.aircrack,john the ripper,etc.spaniolii cu atat mai putin o sa foloseasca parole in engleza,aia abea daca se stiu exprima intr-o alta limba decat a lor.cel mai bine faci bruteforce dar tu nu intelegi conceptele,apoi sa spargi un WPA... Quote
gsm_geo Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Sal tuturor ,am o rugaminte foarte mare stau in italia si aici 99.9 % sunt wpa sau wpa2 ,ma puteti ajuta cu o adresa de unde sa iau si eu dictionare va rog frumos ,adresa mea de mess gsm_geo@yahoo.com iertati-ma daca am cerut prea mult dar nu gasesc dictionare sau link de unde sa le dau jos ,cu respect. Quote
hOtZu Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 problema e ca in italia fastweb are parola numai din cifre si alice la fel ... aia incerc si eu sa fac sa gasesc un dictionar ceva... pentru italia ... dar nu gasesc numai din cifre.de spart am spart un WEP dar mai mult nu pot Daca avetzi idee cum pot sa sparg wpa cu alta metoda astept un pm sau reply Quote
alien Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 apropo de spart WPA: a incercat cineva pyrit cu coWPAtty? Am reusit sa sparg cu pyrit, dar cand le combin primesc o eroare. Quote
MatriX Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 trebuie sa existe o cale mai simpla de a sparge wpa/wpa2 psk aveti idee ? Quote
nightkhaos Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 trebuie sa existe o cale mai simpla de a sparge wpa/wpa2 psk aveti idee ?criptanaliza pe handshake si schimb de key (foloseste RSA) Quote