skipper Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Am o nelamurire in legatura cu nr centrului de mesaje.Sa luam ca exemplu Vodafone.Cu totii stim ca pentru a trimite un mesaj,este nevoie ca mesajul sa treaca prin asa numitul centru de mesaje.Ma intrebam daca se poate face un centru de mesaje sau ceva asemanator ...un numar prin care sa treaca mesajul inainte sa ajunga la destinatar... Credeti ca este posibil asa ceva? Quote
UNHleaSHD Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Nu cred.Poti trimite prin alte centre de mesaje. Sau cel putin puteai.Prin alt numar nu cred ca merge, doarece cand trece prin centru te taxeaza. Quote
vizitatoru123 Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Nu stiu daca si la mesaje e valabil dar la convorbiri poti sa iti faci propriul PC server de unde se transmite mai departe. Quote
hozarares Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Nu stiu daca si la mesaje e valabil dar la convorbiri poti sa iti faci propriul PC server de unde se transmite mai departe.Dezvolta ideea ... Ce program ai nevoie, cum se instaleaza acel program, modul de functionare.....bla bla.... Quote
vizitatoru123 Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 Asterisk | The Open Source Telephony Project Quote