Paul4games Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 Java Drive Tutorial facut de UltimatoAcesta este un tutorial complet cum sa setezi un java drive cu applet Primul pasInregistreazate la:Welcome to FileAve.com - free file hosting, free music hosting, direct linkingPasul doiDescarca java applet de aici:Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!Este sigur verifica daca nu crezi:File InfoReport date: 2010-03-08 19:31:15 (GMT 1)File name: Java_Applet.rarFile size: 17123 bytesMD5 Hash: 3d97db8f2b5488a9159223347111286eSHA1 Hash: 4a8d3dcdaf9ea45e3e9a905f1695201604d811f6Detection rate: 0 on 21 (0%) Status: CLEAN Detectionsa-squared - -Avast - -AVG - -Avira AntiVir - -BitDefender - -ClamAV - -Comodo - -Dr.Web - -Ewido - -F-PROT6 - -G-Data - -Ikarus T3 - -Kaspersky - -McAfee - -NOD32 - -Panda - -Solo - -TrendMicro - -VBA32 - -VirusBuster - -Zoner - -Scan report generated byNoVirusThanks.organd unzip the file with WinrarPasul treiUploadeaza fisierele necesare pentru setup(toate fisierele din Java Applet+ virusul pe care vrei sa il imprasti)Cum sa uploadezi virusul pe care sa il imprasti1: Intra pe contul care l-ai creat: Welcome to FileAve.com - free file hosting, free music hosting, direct linking2: Apasa pe "Files" 3: Apasa pe "Upload Files" 4: Selecteaza toate fisierele din java applet pe care l-ai downloadat + virusul pe care vrei sa il imprasti "Upload"5: Dupa ce tot este gata intoarcete la fiierele tale si ar trebui sa arate asa:Pasul patruPrima oara copiaza linkul de la virusul tau Fi sigur ca copiezi linkul de la virusul tau nu de la cel din imagineDupa ce ai copiat linkul intoarcete la fisierele tale si apasa "Edit" la "Index2.html"Va apare ceva asemanator cu asta:Acolo sunt 2 lucruri unde scrie "YOUR URL HERE" (vei vedea numai una in imagine dar cand dai in jos vei mai vedea una)SiDupa ce le-ai inlocuit cu linkul tau apasa "Save" si te vei intoarce automat la fisierele talePasul cinciAcum java applet tau ar trebui sa mearga doar apasa pe "Index.html" si va apare :Daca apesi "Run" vei fi infectat cu virusul tauPasul saseURL-ul de la applet ar trebui sa arate cam asa:Copiaza URL-ul si intra aici:Dot TK - Renaming The InternetPune acolo URL-ul tau si apasa next (in poza apare volgen deoarece autorul tutorialului este german)Acum schimba numele in orice vrei tuCum poti vedea eu l-am schimbat in blabla123.tkAcum completeaza Captcha si dai in jos ,si apasa "Confirm" nu este nevoie sa apesi "Next" deoarece site-ul va merge si fara email. Pasaul sapteSUCCES !!! daca mergi pe site si schimbi url-ul (al meu este blabla123.tk) el te va redirectiona la apllet-ul tauAcest tutorial a fost facut de ultimato si tradus de Paul4games Daca copiati tutorialul si il puneti pe alte site-uri va rog dati creditele pentru tutorial lui ultimato si mie creditele pentru traducere. Quote
tjt Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 (edited) Eu am impresia ca tutorialul acesta a mai fost publicat de cineva acum vreo 2-3 saptamani....http://rstcenter.com/forum/20891-raspandeste-virusi-cu-ajutorul-unui-java-applet.rst Edited March 20, 2010 by tjt Quote
Paul4games Posted March 20, 2010 Author Report Posted March 20, 2010 Lol nu l-am luat de acolo nici nu stiam de acel tutorial , l-am luat de aici si l-am tradus Quote
Alexander33 Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 dar de ce aia de la fileave.com imi sterg contul dupa doar 2 clickuri la link ? Quote
Paul4games Posted March 20, 2010 Author Report Posted March 20, 2010 Din cauza ca nu permint hacking pe site-ul lor dar cred ca merge si pe Free Web Hosting - Reliable Free Hosting - cPanel Hosting - T35 Hosting Quote