ConraD Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 Am un cont pe iplay si din cauza netului nu pot sa-mi maresc ratia,asa ca m-am gandit sa ofer cuiva contul care are netul bun si care are te tras de pe iplay,sa-mi maareasca ratia.Care doreste sa-mi dea un pm.Daca sunt mai multi doritori,dati-mi pm mai multi,nu e problema doar sa nu schimbati pass. Quote
sonyx Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 Ia programu asta : http://nrpgratiomaster.hit.bg/NRPG%20RatioMaster.rarsi baga un torrent care are leech multi la o viteza de 200-300 kb/s de upload Quote
1337 Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 Vreau eu contul , am upload de 10 mbps. Nu face cu RatioMaster ca o sa iti iei ban ! Ratei mare pe filelist etc Quote
dragosh1904 Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 Ia programu asta : http://nrpgratiomaster.hit.bg/NRPG%20RatioMaster.rarsi baga un torrent care are leech multi la o viteza de 200-300 kb/s de uploadpe filelist merge?? din cate stiam eu nu prea.. Quote
030893 Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 pe filelist merge?? din cate stiam eu nu prea..Pe filelist ratiomaster merge 100%.. Quote
LLegoLLaS Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 daca vrei sa il oferi....mie chiar mi-ar trebui contul.Stiu sa tin un cont , iti dau dovezi (screen-shoturi etc) poti folosi greedytorrent , merge garantat dpe orice tracker Quote
Guest Mosad Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 -dai contul cuiva sa-ti faca ratia daca-l cunosti foarte bine,nu-l da la straini ca risti sa ramai fara el-nu folosi Ratiocacatpepula ca iti baneaza contul Quote
BlackRose Posted March 21, 2010 Report Posted March 21, 2010 Eu am folosit RatioMaster pe Xtremezone cam 1 an. Dupa aceasta perioada mi-a dat ban. Oricum nu il recomand.Daca vrei da-mi mie contul, nu schimb pass Iti voi da conturile mele de torrent (asta ca sa ma ai la mana cu ceva...... de preferat sa nu le schimbi nici tu).Sunt de incredere, ai sa vezi. PS: incearca sa down FreeLeech si stai cu pc mult aprins, sa nu faci fake ratio, o sa regreti ca ti-au banat contul.Bafta ! Quote
ConraD Posted March 21, 2010 Author Report Posted March 21, 2010 Blacrose am foarte multe conturi pe multe torrente interne si externe,stiu cum se face o ratie,insa netul meu actual nu imi permite sa fac ratie,pentru ca downloadez cu 6-7 Mb si urc cu maxim 300 KB.Da-mi pm sa-ti dau contul! Quote
sonyx Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 eu inca fac fake pe orice tracker pe care am cont si nu am avut nici o problemafac in limita bunului simt, adica upload 300-350 kb/s Quote
ponpyka Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 am si eu aceeasi pb am un cont pe iplay trial si nu am net bun ca sa pot sa-mi maresc ratia si nu stiu ce sa fac Quote
vladdddd Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Salut! Ma numesc “LOADER”(nick-ul meu).Eu as vrea sa-ti administrez contul.Am o ratie foarte buna pe filelist si demonoid.Detin 480GB de “staff” (muzica/filme/jocuri/HD-uri/aplicatii) unde 90% dintre ele sunt lucruri aparute foarte recent -CUMPARATE chiar. La cererea a mai multi “downloaderi” mi s-a spus sa gasesc o invitatie/cont pe iplay cat mai repede si sa public tot staff-ul meu.Singura problema e ca de 1 luna caut o invitatie/cont pe iplay si tot n-am gasit nimic.Eu cred ca 480GB si cat mai fac eu in fiecare zi gen (5-6GB upload pe zi) vei avea o ratie foarte buna.Te rog sa ma contactezi pe vld.cristea@gmail.com si nu vei regreta.Ideea este ca eu nu pierd si nici nu castig nimica la afacerea asta, in schimb tu (ConraD) si cei de pe iplay.ro castiga “la greu”.Asa ca faceti calculele 1 cont iplay valoreaza cat 480GB de staff? Eu cred ca sigur da.Astept confirmare in cel mai scurt timp! Quote
totti93 Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Ratio Master e un programel bun daca-l stii folosi... Uploadeaza cum maxim 5 MB/s si totul va fi ok, nu risca cu uploaduri gigantice Quote