jok3r Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 Salut sunt jok3r .. . ma simt bucuros ca am gasit o comunitate de hacking ca aceasta... , sper sa ma simt bine intre voi ... ! Voi incerca sa fiu de treaba si de folos ... ! Quote
!_30 Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 salve , btw vezi ca e ceva gresit la semnatura ta Quote
jok3r Posted August 23, 2006 Author Report Posted August 23, 2006 Momentant sunt suparat , putin cam amentit si inca nu observ ce ? spune-mi tu daca se poate Quote
!_30 Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 Cand ai spart un site , dai dovada ca esti Hacker-nu esti hacker :@ -nici daca stergi putin , nu esti hacker.. -esti hacker doar cand esti in stare sa studiezi linie cu linie , caracter cu caracter codul sursa si sa te duci la NASA sa le zici , pe aici ar putea cineva sa va injectez un fisier in site , si sa bulesc baza de date , sau sa lucrezi la securitate sa fi primul care gaseste un bug , era unul a gasit la IE7 preview bugul in 15 minute..desi definitia nu e tocma asta Quote
jok3r Posted August 23, 2006 Author Report Posted August 23, 2006 Intradevar nu mam exprimat cum trebe , Tot ce vruiam sa zic e ca ... stia sa zic mai explicativ ... din cultura mea , adica ce am citit intro carte , acuma 2-3 ani ... am inteles deacolo caci HACKERI CREEAZA ,DESCOPERA ,EXPLOATEAZA , ETC , LAMERI SUNT CEI CARE FURA PROGRAME APOI SE MANDRESCA CA VAI DOAMNE STIU CA NUSH CE , IAR CRACKERI ... SI ASTIA AR FACE TREABA MURDARA EI AR FACE GAURILE HACKARI AR ASTUPA , AVERTIZEAZA UNDE E BUBA ,iar eu in semanatura vruiam sa zic asea : de exemplu "daca tu spargi un site , si il stergi de tot sa nu mai ramana nimik in el decat deface-ul tau cu Hacked by !_30 da? eu presupun ca dai dovada de lamer , iar in semnatura mea vruiam sa zic ca daca ai spart un site, ai reusit sa patrunzi in server fara sa ai autoritate , sa anunti , POTI PUNE ACOLO HACKED BY !_30 Dar sup aceasta fraza eu as lasa si buba unde se afla intelegi , intradevar nu ma-m exprimat nici eu bine .. oricum imi place cum gandesti , bravo Quote
jackc47 Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 Salut...welcome & enjoy u'r stay. O sa inveti multe lucruri interesante "p'aciulea" Quote
jok3r Posted August 23, 2006 Author Report Posted August 23, 2006 MErsi , cum spui tu , o sa invat multe , sper sa nu ma lase capu , si sa ajung disperat sa iau programe sa sparg si sa zic ca is hacker , Totul ca la carte as vrea Quote
Fatal1ty Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 Bun venit ! Cred ca ai observat deja ca zilele astea au fost probleme cu nerespectarea regulilor asa ca ai grija , mai bine le citesti si le respecti decat sa primesti avertizare . Crede-ma ! :@ Quote
eddie47 Posted August 23, 2006 Report Posted August 23, 2006 Yea...Read the rules & feel like home, lad ! Quote